Slovensko sa opäť vzbúri v Žiline. Už najbližšiu sobotu teda vláda spozná jeho hnev!
16 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slováci sú nahnevaní a opozícia bezmocná. Aj takto by sa dala opísať situácia na Slovensku. Zdražovanie prakticky  základných životných potrieb vyháňa nespokojných ľudí do ulíc. Preto sa Slovensko opäť vzbúri.


Do stále väčšej a väčšej chudoby sa prepadáva stále viac a viac Slovákov, ktorí toho všetkého majú plné zuby. Žiaľ, v parlamente ich „pročkovci“ ani iní „ovci“ vyslyšať nechcú a opozícia je tiež bezmocná. Ľuďom teda zostáva jediné - vyjsť do ulíc. Ako v statuse informuje europoslanec a šéf hnutia Republika Milan Uhrík, už najbližší víkend sa stretnú nespokojní Slováci v Žiline.
Pod Dubňom proti všetkému zlému čo táto vláda v súčasnosti robí

Rozličné „mítingy“ a protesty sa už konali v rozličných kútoch Slovenska, teraz sa do nich chcú zapojiť aj v Žiline. „Budúci víkend protestujeme v Žiline. Proti zdražovaniu energií, proti stupňujúcemu sa útlaku a cenzúre, proti šialenému projektu MOVIR, proti Budajovmu zámeru likvidácie vidieka. Za Slovensko, za predčasné voľby, za normálny život,“ oznamuje v statuse nášmu národu Milan Uhrík. Pod Dubňom sa teda najbližšiu sobotu štvrtej hodine popoludní stretnú Slováci, ktorí toho všetkého u nás už majú dosť a chcú to dať aj patrične najavo.



Uhrík v europarlamente opäť buchol po stole. Imigranti utekajú do EÚ nie za lepším, ale najmä za peniazmi.
Otázka migrácie utekajúcich ľudí z tretích krajín do Európskej únie je stále živá. Ich toky do únie sa síce podarilo zminimalizovať, nie však zastaviť. A únia dáva na imigrantov stále väčšie a väčšie peniaze, akoby to ani neboli naše –... Čítať ďalej
07 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik