Matovičova „Sľubotechna s. r. o.“ ide ako dobre namazaný stroj. Sľuby sa sľubujú a... (VIDEO)
16 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Takmer každý Slovák, ktorý pozná Igora Matoviča vie, koľko ten už ľuďom podával sľubov. A najmä pred voľbami, kedy by si úplne pokojne mohol založiť novú spoločnosť – Sľubotechna s.r.o. Ako sa neskôr ukázalo, bol by s ňou skutočne veľmi úspešný.


Igor Matovič je človek, ktorý sa neštíti sľúbiť čokoľvek pre svoj úspech. Vyšlo mu to pred voľbami 2020, no teraz, po nich, mu zrejme už Slováci nenaletia. To, čo všetko nasľuboval nielenže nesplnil, ale naopak, spravil presný opak ukazuje v zostrihu videa Richard Bittner zo Smeru-SD, ktorý so svojimi spolustraníkmi pozýva na nedeľný „míting“ do Rimavskej Soboty.
V prvom roku budúcej vlády to bude splnené... Hmmmm, ani náhodou...

Richard Bittner vo videu ponúka krátku ukážku toho, ako Igor Matovič pred voľbami, ale ešte aj krátko po nich, zavádzal občanov Slovenska. Pamätáte si ešte na jeho sľuby ľuďom, ktorí žijú z ruky do úst, že im nebude brať sociálne výhody.

„Že im zoberieme hneď na druhý deň po vzniku vlády obedy zadarmo, alebo vlaky zadarmo, alebo že im zrušíme minimálnu mzdu či siahneme im na dôchodky,“ hovorí Matovič v zostrihu videa. A aká bola jeho osobná ambícia a aj jeho OĽaNO? „Že sprofesionalizuje štátnu správu tak, aby v nej rozhodovala odbornosť a nie politika. Tiež odrezať políciu a prokuratúru od politiky. Nechať to na policajtoch. Ja osobne by som nechal na týchto ľuďoch, nech si vyberú policajného prezidenta. To by nemalo byť o politike, že politik či politická strana bude určovať kto bude viesť políciu,“ hovorí ďalej Matovič.



„Budeme sa pýtať ľudí či súhlasia s hmotnou zodpovednosťou verejných činiteľov, aby pacienti podozriví na onkologické ochorenie boli operovaní do dvoch týždňov. V prvom roku budúcej vlády to bude splnené,“ konštatuje na záver zostrihu Igor Matovič. No čo poviete? Čo z toho splnil? Dokonalá Sľubotechna s.r.o., ktorá by bola pod jeho vedením najprosperujúcejšou spoločnosťou na Slovensku.

Matovič sa naparuje ako kohút: Ušetrím pre Slovákov viac, ako všetky vlády za 30 rokov!
Starý dobrý Matovič je späť držiac sa hesla „Nikto vám nemôže dať viac, ako vám môžem ja sľúbiť!“ Národ už pred voľbami oklamal, teraz sa o to pokúša opäť. Čo to však „jeho ľud“ bude stáť? Koľko sĺz národ... Čítať ďalej
16 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik