Ficovo stretnutie s občanmi BUDE! Neuveríte však, aké absurdné nariadenie si vymysleli hygienici
16 | 10 | 2021 I Petra Demková

Robert Fico sa opäť prihlásil s videom. Informuje o horúcej aktualite. Na nedeľné stretnutie s občanmi v Rimavskej Sobote povolenie hygieny dostali. ÚVZ si však vymyslel jedno také absurdné nariadenie, že sa ním líder Smeru musel pochváliť.


Hneď na úvod videa Fico vyjadruje prekvapenie, že sa protest vôbec môže konať. Čakal totiž, že vláda za pomoci hygieny si vymyslí niečo, vďaka čomu by mohli stretnutie s občanmi zakázať. To sa síce nestalo, ale prišlo niečo ešte absurdnejšie.

Fico informuje, že organizátorom volali vládni úradníci z Mikasovho úradu a povedali im, že ak budú na proteste spievať, je to zakázané verejné zhromaždenie. „Pokiaľ budeme na stretnutí zachmúrení, zlí a budem kričať, tak takéto podujatie môžeme v Rimavskej Sobote zorganizovať,“ informuje bývalý premiér.

Fico si pripadá ako vo filme Pyšná princezná, kde bol zákaz spevu. „To vážne tá duševná choroba, na ktorú sa lieči Matovič, postihla všetkých, ktorí dnes predstavujú slovenskú vládu?“ pýta sa Fico. „To si naozaj myslia, že nám zajtra (nedeľa) na protivládnom proteste zabránia niečo si zaspievať? Tak to teda naozaj nie,“ hovorí s úsmevom na perách bývalý premiér.

Fico sa priznáva, že spievať nevie. No „zajtra si s vami, v Rimavskej sobote od 14. do 16. hodiny zaspievam z plného hrdla,“ zakončil svoje video.

Diskusia Matoviča a Kamenického: "Prineste mi sem Fica, roztrhám ho v zuboch"
Igor Matovič (OĽaNO) a Ladislav Kamenický (SMER - SD) diskutovali ako hostia v relácii Na Hrane TV JOJ. Hovorili o tom, ako vláda plánuje pomôcť občanom, čo sa týka zdražovania, ktoré nás čaká. Aj o tom, čo nám prinesie štátny rozpočet na rok... Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová