Hanku Zagorovú pustia z nemocnice domov!
14 | 10 | 2021 I Denis Merva

Konečne sa Hanka Zagorová (75) môže po 16-tich dňoch vrátiť domov z nemocnice. "Veľmi sa na Hanku teším, je mi doma bez nej smutno," priznal Štefan Margita. Informoval o tom blesk.cz


Ukážkový manžel. Za svojou Haničkou chodil na transfúzne oddelenie pražskej Všeobecnej fakultnej nemocnice na Karlovom námestí každý deň, niekedy aj niekoľkokrát. A to aj napriek tomu, že práve prebieha jeho náročné turné tridsiatich šiestich koncertov po Česku a Slovensku. Štefan Margita mohol byť aspoň v kľude, kým on stojí na pódiu ďaleko od Prahy, o Hanku je v nemocnici postarané.

Ako sa ale postará o Hanku teraz, keď ju prepustia domov? Speváčka skolabovala, keď bola doma sama. Neter ju našla v bezvedomí za päť minút dvanásť. "Myslel som, že s Hankou bude neter, keď nebudem doma. Ona ale tvrdila, že je to úplne zbytočné, pretože je už sebestačná a cíti sa dobre," komentuje starostlivo Margita a dodáva "To je ale na druhú stranu veľmi dobré znamenie, že sa nebojí byť sama."

Hanka je podľa Štefana už aj pri chuti a to je veľmi dôležité. "Dneska s chuťou zjedla nemocničný rezeň so zemiakovou kašou. Dokonca mi zakázala, aby som jej čokoľvek nosil, tak jej to tam chutí," spresnil Štefan. Krvné doštičky sa už vyrovnávajú, teraz zostáva len, aby sa Hanka vrátila do bežného života a postavila sa opäť na pódium.

Farmári, máte zákaz ožierať sa. Odteraz budete makať!
Trináste vydanie Farmy malo byť oveľa serióznejšie, farmári mali viac makať aby im neostalo toľko času na zábavu! Informáciu priniesla pluska.sk Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Denis Merva