Harabin: zatiaľ globalisti Čaputovú držia. Potom ju Sorošovci hodia cez palubu, tak ako Kurza
12 | 10 | 2021 I Petra Demková

Štefan Harabin vidí paralelu medzi tým, ako vyhral voľby v Rakúsku S. Kurz a ako vyhrala u nás Z. Čaputová. A predpovedá aj rovnaký koniec. Podľa neho „globalisti a sorosovci“, keď Čaputovú naplno využijú, hodia ju cez palubu, ako sa to stalo vedľa v Rakúsku.  



Demisia prezidentky?

Štefan Harabin prináša prekvapivú predpoveď. „Čaputová po vzore Kurza v krátkom čase zrejme podá demisiu, lebo nedokáže vyvrátiť podozrenia z nesporných podvodov aj v predvolebných prezidentských prieskumoch,“ začína svoj príspevok na sociálnej sieti bývalý minister spravodlivosti.

Za všetkým bol podľa bývalého ministra podvod s prieskumami verejnej mienky. „V súvislosti s prezidentskou kampaňou bez nostalgie, ale v záujme spravodlivosti, treba pripomenúť percentuálne horibilné nadnesené korupčné prieskumy mediálne smerujúce na zvolenie Čaputovej, bez najmenších pochybnosti podvodne zapísanej osoby do komory advokátov,“ pokračuje Štefan Harabin.

Harabin sa vyjadril k zrušenému obvineniu! A jednou vecou si je istý
Zdá sa, že Štefan Harabin mal opäť pravdu. A nielen to. Bývalý minister spravodlivosti pochybuje aj o informácii, ktorú priniesla TV Markíza. V reportáži tvrdili, že sa proti nemu vedie priestupkové konanie. Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Petra Demková

Rakúsko a Slovensko

Bývalý predseda Najvyššieho súdu si myslí, že to isté sa dialo aj v Rakúsku. „Presne tak ako u rakúskeho kancelára,“ komentuje. „Sebastián Kurz (super európska mediálna hviezda) po oznámení protikorupčnej prokuratúry (WKStA), že vyšetruje jeho a deväť ďalších osôb a tri združenia, ako od apríla 2016 boli peniaze rezortu financií využité na zaplatenie prieskumov verejnej mienky v jeho prospech, podal demisiu,“ dodal Š. Harabin.

Bývalý prezidentský kandidát sa opäť dostáva k slovenským prezidentským voľbám, o ktorých tvrdí, že boli falšované. „Postavme si otázku, prečo slovenský Ústavný súd vierolomne odmietol prepočítať hlasy podvodne pripočítané Čaputovej a prečo i keď volebný proces nebol skončený Danko, ako predseda parlamentu, neústavne inauguroval Čaputovú?“ pýta sa Harabin.
Čaputovú globalisti zatiaľ držia

„No jednoducho z dôvodu, aby globalisti Čaputovú držali na špagátiku do času, keď im vyhovuje a potom ju Sorošovci hodia cez palubu tak ako Kurza. Podvodné prieskumy v prospech Čaputovej boli realizované len a len preto, že už v prezidentskej kampani v roku 2018 som tvrdil to, čo aktuálne nedávno povedal poľský Ústavný súd a čo nevyhovovalo Európskej Únii. Jeho verdikt je preto pre mňa z pohľadu právnej erudície veľkou poctou a zadosťučinením,“ uzavrel Štefan Harabin.

Harabin: Bábky farma-mafie Čaputová a Heger spôsobili následky na duševnom stave ľudí
Štefan Harabin viní Zuzanu Čaputovú a Eduarda Hegera z toho, že z bežného vírusového ochorenia už rok a pol vyrábajú strašiaka. Teraz, keď spôsobili ľuďom psychické problémy, sa tvária, že bojujú za ich duševné zdravie. Čítať ďalej
09 | 10 | 2021 | Petra Demková