Bežkyňa z rómskej osady má na trénera prosbu!
12 | 10 | 2021 I Denis Merva

Talentovaná bežkyňa Annamária Horváthová z Moldavy nad Bodvou aktuálne netrénuje, nakoľko sa zotavuje z potratu.


Cesta za úspechom aktuálne nie je pre bežkyňu ideálna, nakoľko sa nedávno veľa hovorilo o tom, že mladá nádejná bežkyňa bola tehotná a neskôr absolvovala potrat. Snahu pomôcť talentovanej bežkyni v kariére prejavila cirkevná charita, politici aj samotný tréner. Vyjadrenie poslanca Tomáša Tarabu nahnevalo trénera bežkyne, nakoľko po stretnutí s Horváthovou povedal "„Ponúkol som, že v budúcnosti jej pohľadám kvalitného trénera."
Vyjadrenie Trénera

„S manželkou sme sa Annamárii venovali tak, akoby bola členkou našej rodiny. Neraz sme ju doslova „ťahali" na tréningy, keďže jej chýba pevná vôľa. Čo myslíte, kto jej vybavoval osobné doklady, ako občiansky preukaz, zdravotnú kartu, rodný list alebo vyšetrenie u obvodného či zubného lekára? Ja, a to som si ešte musel preto vybrať dovolenku. A teraz sa dozviem, že niekto cudzí ide zháňať nového trénera? Som z toho smutný a znechutený," prezradil tréner Pecze.

Pecze
Zdroj/youtube(@Hírek.sk)


 
Ako to poslanec myslel?

Vyzerá to tak, že poslanec Taraba to v konečnom dôsledku nemyslel zle. Vyjadril sa „Sľúbil som preto Horváthovcom, ktorí chcú, aby ich dcéra pokračovala v športovej kariére, že zoženiem pre ňu iného trénera. Zdôrazňujem, že osobne pána Peczeho nepoznám a nemám nič proti nemu." Medzi miestnymi v osade koloval tiež príbeh, že poslanec Taraba tvrdil, že ak Annamária porodí , tak pre ňu kariéra konči a že ju už naďalej nebude podporovať. „Nikdy som neriešil ani jej tehotenstvo, ani potrat. Sú to nezmysly a fabulovanie," povedal na svoju obranu Taraba.

Horvathova
zdroj/youtube(youtube@Hírek.sk)


 

Jiří Suchý sa ocitol v nemocnici, previezli ho rovno z divadla!
Muž viac ako deviatich remesiel, a to divadelník, spevák, textár, básnik, skladateľ, spisovateľ, muž kabaretu, filmár, grafik, výtvarník, zberateľ a režisér Jiří Suchý je spoluzakladateľom Divadla Na zábradlí a Divadla Semafor. Čítať ďalej
12 | 10 | 2021 | Denis Merva