Výbuch v bytovke v bratislavskom Ružinove: Našli sa pozostatky jednej osoby
10 | 10 | 2021 I Ján Papuga
V bratislavskom Ružinove došlo k výbuchu v jednom z bytov v činžiaku. Našli sa pozostatky jednej osoby. Informáciu priniesli Bratislavské noviny.

K tragédii došlo počas noci zo soboty na nedeľu. Po výbuchu v jednom z bytov našli hasiči na mieste mŕtveho človeka. K výbuchu a požiaru došlo v bytovom dome na adrese Ružová dolina 9.

Tragédia v Kláštore pod Znievom - vyhorelo známe zariadenie pre bezdomovcov, pomôžte!
Útulok Dobrého Pastiera je jedno z najväčších zariadení na Slovensku, poskytujúce sociálne služby chudobným. Útulok Dobrého Pastiera je útulkom pre ľudí, ktorým život nedožičil toľko, čo ostatným. Je to útulok aj pre tých, ktorí si nevážili to, čo... Čítať ďalej
05 | 10 | 2021 | Ivan Brožík


„Z doposiaľ nezistených príčin došlo k jednému až dvom výbuchom v byte na 7. nadzemnom podlaží (plyn tam nemajú zavedený, príčina je zatiaľ neznáma). Na mieste, žiaľ, hasičskí záchranári identifikovali pozostatky jednej osoby, pravdepodobne 59-ročnej obyvateľky bytu, pani R. H. Úprimnú sústrasť pozostalým,“ uviedol starosta Ružinova Martin Chren.

Bude treba počkať si na výrok statika, keďže ide o bytový dom. Hasiči však  spozorovali narušenie obvodových múrov. „Aktuálne je na zemi asi 5 cm vody, ktorá pomaly steká dole. Celý vchod bude zrejme pár dní bez elektriny, byty pod výbuchom zrejme aj bez vody a kúrenia,“ dodal Chren.