Naď tvrdí, že Kotleba a Mazurek klamú o monitorovacom systéme. Kde je pravda? To nepovedal
10 | 10 | 2021 I Petra Demková

Minister obrany J. Naď napísal na sociálnu sieť rozhnevaný príspevok. Obvinil Mazureka a Kotlebu z klamstva o elektronickom monitorovacom systéme, ktorý sa vraj pripravuje. Nepredložil však ani jediný fakt na vyvrátenie informácií, ktoré priniesli.   



Šíria Kotleba a Mazurek poplašnú správu?

„Kotleba a Mazurek klamú a zámerne šíria poplašnú správu. Ak video neodstránia a neospravedlnia sa, podáme trestné oznámenie. Všetko má svoje hranice, aj naša trpezlivosť!“ píše nahnevane minister obrany. Naráža na informácie, ktoré obleteli Slovensko o tom, že OS SR v spolupráci s elektrotechnickou fakultou TUKE pripravuje akýsi elektronický koncentračný tábor.

Neskôr Naď doplnil, že trestné oznámenie podáva každopádne. „Aktuálne je pripravované a v najbližších dňoch bude aj podané. Kto chce kam, pomôžme mu tam…,“ napísal.

„Rázne odmietam tieto klamstvá a poškodzovanie dobrého mena Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Politika zastrašovania je absolútne dno zúfalstva a slabosti!“ napísal ďalej Jaroslav Naď a priblížil, že poslanci môžu byť obvinení zo šírenia poplašnej správy a poškodzovania dobrého mena. „Ich nepriateľom je ich vlastný vnútorný nevyrovnaný svet, nie profesionálni vojaci, ktorí pomáhajú kde sa len dá!“ dodal minister.

Špehovanie, segregácia, totalita. Chystá ministerstvo obrany koncentračné tábory za 4 milióny?
09 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Naď opäť uráža

Následne sa pustil Naď opäť do urážania občanov. „Pred tým ako začnete milí konspirátori a platení trollovia nálet na tento príspevok: áno, projekt MOVIR nájdete tu: movir.If.tuke.sk a áno, klamlivé a zavádzajúce príspevky budú vymazané,“ dodal minister obrany, čím dal jasne najavo, že sa bude cenzurovať a každá informácia, ktorá sa nehodí do propagandy súčasného vedenia štátu, bude odstránená.

Zaujímavé je aj, že minister Naď nedodal ani jediný argument alebo fakt na posilnenie svojich tvrdení – teda, že obavy ktoré objektívne pri projekte Movir vznikli, sú neopodstatnené. Zatiaľ teda minister obrany nevyvrátil nič.

Zdieľal iba príspevok stránky Ozbrojené sily SR, kde admin stránky opäť bez argumentov napísal, že to, čo tvrdia kotlebovci, nie je pravda.

Jediné, čo dal minister Naď jasne najavo je, že sa bude snažiť opozíciu ale aj nesúhlasné hlasy verejnosti umlčiavať akýmikoľvek prostriedkami.

Globálna štúdia: Covid dohnal ďalších 50 miliónov ľudí na psychiatriu!
Pandémia koronavírusu v minulom roku zvýšila záťaž na depresívne a úzkostné poruchy vo viac ako 200 krajinách. Tvrdí to nová štúdia, podľa ktorej vplyv Covid-19 zvýšil počet ľudí s depresiou takmer o tretinu. O téme informuje portál... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Mazurek vrátil naspäť rotovanú loptičku

Na slová Jaroslava Naďa poobede reagoval opäť Milan Mazurek. Urážkami nešetril. „Estrogénový minister obrany SR dostal jeden zo svojich záchvatov a ide na mňa podať trestné oznámenie, pretože som zverejnil informácie o chorom a totalitnom projekte MOVIR, na ktorom pracuje Technická univerzita v Košiciach,“ uviedol do deja poslanec za Republiku.

„Som nesmierne rád, že Naď nevie udržať svoje dámske hormóny na uzde a vďaka jeho počinu sa o tomto odpornom projekte môže dozvedieť celé Slovensko. Ľudia si zaslúžia vedieť pravdu,“ dodal Mazurek a pridal tiež link na web projektu. „Čítajte sami a budete sa cítiť ako v zlom sci-fi filme,“ doplnil,

„V minulosti sa územiam, ktoré boli určené na izolovanie nepohodlných a "nebezpečných" ľudí od spoločnosti hovorilo koncentračné tábory. Preto je tento termín na mieste aj pri tomto projekte, ktorý má ten istý cieľ,“ stojí si za svojím Milan Mazurek.

Fico: Ak sa táto vláda nespamätá, Slovensko čaká tragédia v podobe sociálneho výbuchu
Robert Fico bol hosťom v relácii Face to face na Refresheri. Povedal niekoľko zásadných vecí. Upozornil, že prognózy ktoré robil v minulosti, sa naplnili. Teraz prináša nové predpovede, čo sa stane. Hlavne, ak sa súčasná vláda... Čítať ďalej
10 | 10 | 2021 | Petra Demková