Právnik Géci: Očkovaní boli oklamaní že sú supermani a môžu všetko!
07 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Povyšovať zaočkovaných nad nezaočkovanými proti COVID-19 je iba obyčajná demagógia. Prax totiž ukazuje, že roznášať a tiež opäť ochorieť na koronavírus môžu i plne zaočkovaní ľudia. Opatrní by teda mali byť aj oni, rovnako ako tí, ktorí očkovanie odmietajú.


Vlády v mnohých krajinách po celom svete proti sebe doslova postavili ľudí, ktorí sú plne zaočkovaní a nezaočkovaní. Pri svojej demagógii tým prvým akosi zabudli povedať, že aj oni sú šíriteľmi vírusu, aj oni môžu znovu ochorieť, ba aj oni môžu na smrteľný vírus zomrieť. Právnik Marek Géci v statuse upozorňuje, že vlastne nie je rozdiel medzi jednými a druhými. Ak, tak iba v tom, že tí prví boli oklamaní, že sú supermani iba preto, že môžu mať ľahší priebeh choroby.
Treba poukázať na to, že Covid si nevyberá či je niekto zaočkovaný, alebo nie

„Človek podľa zdroja CNN zaočkovaný dvoma dávkami, opakovane testovaný ochorel a zomrel Čo to vypovedá?? Netreba zjavne podľahnúť falošnej predstave, že keď sa zaočkujem, som superman a môžem všetko... (nehovorím o tomto človeku, že sa tak správal, ale vo všeobecnosti). Treba si jednoducho dávať pozor!!“ konštatuje v úvode statusu právnik Marek Géci, podľa ktorého by mali zjavne aj na tomto príklade Lengvarský a spol. prehodnotiť svoju komunikáciu s občanmi a poukázať, že Covid si nevyberá či je niekto zaočkovaný, alebo nie.

Géci: Nevznikajú podradné čísla preto, lebo sa dookola testujú neočkovaní, a nie zaočkovaní?
Propaganda očkovania proti koronavírusu a celé šialenstvo okolo neho sa neplno prejavuje aj na Slovensku. Zverejňujú sa najmä čísla, ktoré sú vyhovujúce na to, aby sa dalo zaočkovať experimentálnymi vakcínami čo najviac ľudí. Nehľadiac na dôsledky... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A ochorieť a prenášať toto ochorenie môže zaočkovaný aj nezaočkovaný... Nezaočkovaným netreba dávať nálepku nezodpovedných, tiež sa predsa chránia a dávajú si pozor. Ja neviem, či u nás sa informuje v médiách iba keď v Anglicku, alebo v USA niekomu ,,zabehne“ hamburger...,“ dodáva právnik s nádychom humoru.

CNN podľa Géci napísal: Marc Pilcher, ocenený kaderník a návrhár make-upu, ktorý získal cenu Emmy za prácu v úspešnej šou Netflix Bridgerton, zomrel na Covid-19 vo veku 53 rokov, týždne po získaní ceny. „Pilcherova agentúra Curtis Brown túto správu v utorok potvrdila pre CNN s odvolaním sa na vyhlásenie, ktoré agentúra poskytla pre Variety, priateľmi a rodinou. Podľa vyhlásenia bol Pilcher „dvakrát očkovaný“ a nemal žiadne základné zdravotné problémy. Absolvoval niekoľko testov na Covid-19 a mal negatívne testy, aby sa mohol vydať do USA na ceremoniál Emmy a späť do Veľkej Británie,“ uvádza ďalej náš právnik.

&id=108468481076597

„Krátko po návrate ochorel a jeho stav sa cez víkend zhoršil. Zomrel v nedeľu, povedal Curtis Brown. (toto nie je o odrádzaní sa dať očkovať..., to sa musí rozhodnúť každý sám, ale poukázanie, že ochorieť môže každý človek a netreba moralizovať vždy a všade iba nezaočkovanú skupinu občanov!)“ zakončil svoj status právnik a člen strany Život Národná strana Marek Géci.

Lengvarský dokola omieľa, čo je dávno vyvrátené. Vraj očkovaní sú chránení. Géci mu čosi odkazuje
Marek Géci žasne nad rétorikou ministra zdravotníctva. Ten opakovane hovorí, že očkovaním človek chráni seba aj okolie. „Zaočkovaný rovnako prenáša ochorenie ako nezaočkovaný, pán „odborník Lengvarský!“ odkazuje právnik. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Petra Demková