Tabák a Mazurek si skočili do vlasov. Ušlo sa aj Pročkovi.
04 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Poslankyňa z hnutia OĽaNO Romana Tabák je už notoricky známa svojím účinkovaním v parlamente aj mimo neho, na ktorom sa baví celé Slovensko. Koncom minulého týždňa zaznamenala ďalšie zo svojich zaujímavých vystúpení v pléne národnej rady. Tento raz sa dostala do slovnej prestrelky s nezaradenými opozičnými poslancami zo strany Republika.


Dáva mu jeden deň



Tabák odkázala Milanovi Mazurekovi, že podľa nej je “besný pseudoposlanec”, ktorého “pseudopolitka” je založená iba na rozbíjaní, ničení a urážaní.

Opozičný poslanec by mal mať podľa nej právo vystupovať v Národnej rade “iba jeden deň v roku”, a to na Svetový deň besnoty, ktorým je podľa poslankyne 28. október. “Práve kvôli ľuďom ako ste vy potrebujeme akútne parlamentnú stráž,” vyhlásila Romana Tabák a okomentovala to aj na sociálnej sieti.

Na záver povedala, že ak si ju Mazurek “skúsi ešte raz zobrať do úst,” tak mu ako bývalá tenistka ukáže jej forhandový úder.


Je načase, aby Národný bezpečnostný úrad odobral Lipšicovi bezpečnostnú previerku, myslí si „Ďateľ“ Tóth
Na Slovensku stále neutícha kauza okolo šéfa špeciálnych prokurátorov Daniela Lipšica a jeho stretnutiach s podnikateľom Petrom Koščom, ktorý je stále na úteku pred spravodlivosťou. Zaujímavý názor na Lipšica má Kočnerov bývalý kamarát Peter... Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Úder vrátil



Na vystúpenie Tabák v statuse na Facebooku Milan Mazurek z Republiky uviedol, že “táto stelesnená tuposť bohužiaľ riadi Slovensko. Prosí si akúsi parlamentnú stráž, ktorá fyzicky na pokyn primitívov z ich strany bude vynášať poslancov z miest".






Mazurek si však rýpol aj do ďalšieho poslanca OĽaNO, do Joža Pročka. "Jožko je hlasnou a veľmi poškodenou trúbou tejto zločineckej vlády, ktorá ľudí pripravila o ich práva a zničila im životy. Je papagájom vlády, ktorá zabíja vyhláškami malé deti! Je piadimužík, ktorý celý čas predvádza cirkusy a nepríčetné správanie, ktorým Slovensko presvedčil o tom, že má ľahšie mentálne poškodenie a následne vyplakáva, že ho ľudia nemajú radi," píše Mazurek.






"Urobme všetko, čo je v našich silách, aby sme sa tohto neporiadku zbavili,” vyzval poslanec. A v závere statusu ešte škodoradostne opravil ďalší prešľap poslankyne Tabák:  "P.S. Svetový deň besnoty je 28 september. To by ale nebola Romana, aby dala niečo správne."






Exšéf policajnej inšpekcie Szabó sa dohodol: Priznal úplatky a z obvinení sa vyvlečie s podmienkou
Za korupciu a zneužitie právomoci verejného činiteľa podmienka a pokuta! Obvinený Adrián Szabó sa dohodol s prokurátorom o vine a treste. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Diana Zaťková