„Nikto nemá právo pýtať sa na očkovanie či test! Je to špinavá hra. Hanbím sa za kolegov!“ Tvrdí skúsený lekár Vít Mareček
02 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Politici ale i „odborníci“ mnohých krajín Európy, ale aj inde na svete, sa zrejme celkom zbláznili. Pri mohutnom presadzovaní ochrany osobných údajov (GDPR) im totiž akosi nevadí, že kontrolovať zdravotnú dokumentáciu ako je očkovanie či testy môže v podstate hocikto. A to je doslova šialené.


Na svete prebieha doslova Covid mánia, ktorá sa prelieva prakticky do všetkého. A najhoršie je, že mnohí politici ľudí, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať či otestovať doslova tyranizujú. Ako píše portál parlamentnilisty.cz, bez hrubého zlyhanie formálnych lekárskych elít, domácich i medzinárodných, by sa žiadna Covidgate nikdy nekonala.
V žiadnej krajine sveta nikto nečelil žiadnej skutočnej epidémii COVID-19

Proti koronavírusovému šialenstvu sa stavia aj skúsený praktický a pohotovostný lekár Vít Mareček. „Politické a biznisové elity by si museli nájsť inú zámienku pre tak obrie manipuláciu ľudí,“ tvrdí Mareček a dodáva: „Nikto nemá právo ani zisťovať, či je človek proti chorobe Covid-19 očkovaný. Toto je tá kľúčová informácia pre všetkých občanov, ktorí to ešte nevzdali! Túto informáciu nesmie zamestnávateľovi oznámiť ani závodný lekár (pozri inštitút lekárskeho tajomstva).“ V Čechách, rovnako ako všade inde, sa mohutne tlačí do popredia ochrany pred koronavírusom očkovanie experimentálnymi vakcínami.

Nie je už na mieste otázka, aby sme ku Covidu pristupovali ako k normálnej chrípke? Pýta sa Olbert (VIDEO)
Česká republika je v otázke diskusií ohľadom COVID-19 a očkovania proti nemu podstatne ďalej ako u nás. Kým tu sa šíri pri oboch otázkach iba propaganda, u našich západných susedov sa o tom skutočne aj diskutuje. I keď je to iba v rámci... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


A ako som v auguste 2020 napísal, tak ani teraz v septembri 2021, v žiadnej krajine sveta nikto nečelil žiadnej skutočnej epidémii COVID-19. V niektorých krajinách bol nanajvýš zvýšený výskyt pozitívne testovaných osôb rôznymi laboratórnymi testami na objavujúci sa RNA vírus, nazvaný SARS-CoV-2. To je prosím realita,“ konštatuje šokujúco doktor Mareček a dodáva, že táto nová infekcia, ktorá môže niektorým pacientov skutočne vážne poškodiť zdraví, alebo ich je dokonca usmrtiť, doteraz ale nemá také závažné parametre, aby voči nej bola akákoľvek vakcína vôbec len vyvíjaná, nieto vyrábaná, distribuovaná, či dokonca v tak masívnom meradle do nič netušiacich ľudí bezškrupulózne aplikovaná.

Toto už dávno nie je o zdraví - chcú nám zobrať našu slobodu a Covid je pre nich len zámienkou, tvrdí Blaha
Očkovací teror nezažívajú iba Slováci, ale traumatizuje ľudí takmer po celom svete. Príkladov na to je dosť, pričom ľudia sa proti povinnému očkovaniu búria prakticky všade. Niekde uspejú, inde ale nie. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Sme iba nedobrovoľnými svedkami obrovskej manipulácie

„Ako starý a skúsený lekár sa hlboko hanbím za svojich kolegov, najmä tu u nás v Čechách, ktorí tvoria ony formálne české lekárske elity. Buď zaryto mlčia, alebo trápne zahmlievajú. Niektorí aj neskrývane klamú. Aká márnosť,“ hovorí smutne praktický lekár, podľa ktorého by bez obrieho zlyhanie týchto formálnych českých lekárskych elít žiadna „pandémie strachu a šialenstvo“ nemohli už 18 mesiacov prebiehať.

A bez politickej a biznisovej elity za pomoci aktivistických prírodovedcov a všetkého schopných presstitútov by nemohli medicínu takým ohavným spôsobom ohýbať za účelom ukojenie svojich sebeckých záujmov. „Existenčné problémy českého zdravotníctva nespôsobil žiadny vírus, ani žiadny iný patogén, ale práve a iba nekompetentní ľudia vo vedení českého štátu ruka v ruke s dlhodobo neschopnými organizátormi českého zdravotníctva,“ konštatuje Mareček.

COVID-19 je zlatou baňou farma firiem. V roku 2020 zarobili 722 miliárd eur! V roku 2021 ešte viac!
COVID-19 odhalil mnohé ohľadom farmaceutických firiem. Je to najmä ich túžba po obrovských ziskoch, ktoré im koronavírus poskytuje dokonale. A aj z toho je zrejmé, prečo je taký tlak na očkovanie ľudí a aj detí experimentálnymi... Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Hoci sme čelili ataku novej neznámej choroby, tak prakticky žiadni patológovia žiadne covidové mŕtvoly nepitvali. Aká márnosť. A ako lekár sa hlboko hanbím za svojich kolegov, ktorí boli doteraz považovaní za formálne české lekárske elity, a ktorí sa na to „bezuzdné vyčíňanie“ politikov, biznismenov a presstitútov len „pozerali“,“ pridáva ako perličku skúsený lekár, podľa ktorého „vakcinácii“ proti tej novej chorobe skutočne za nič neďakujeme.

„Sme iba nedobrovoľnými svedkami obrovskej manipulácie, voči ktorej sú ale ľudia takmer bezmocní. A, bohužiaľ, ani Zdravé forum ani Žltý špendlík, ako aj ďalšie iniciatívy občanov s týmto obludným experimentom na ľuďoch nielen našej krajiny nič nezmôžu,“ prízvukuje prakticky lekár Vít Mareček.

RADY doktora Šucha ako liečiť COVID-19 doma a vyhnúť sa tak boju o život v nemocnici
Všade okolo nás je asi najfrekventovanejším slovíčkom COVID. Vláda ním straší tak, že obyčajný smrteľník je vyplašený už pri bežnej nádche. Ísť do nemocnice na koronavírus sa pre mnohých rovná smrti. Ako sa tomu dá predísť? Doktor Slavomír Šuch... Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik