Petícia na Medzinárodný trestný súd v Haagu. Ide o naše ľudské práva a slobody, tvrdia Heredoš i Weis (VIDEO)
30 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Aj Slovensko patrí medzi tie krajiny, občania ktorých poslali na Medzinárodný trestný súd v Haagu žalobu voči štátu za porušovanie ústavy a zákonov počas pandémie koronavírusu.


Internetom sa aj za pomoci poslanca parlamentu za hnutie Republika Miroslava Heredoša šíri petícia (TU), ktorá má podporiť na Medzinárodnom trestnom súde v Haagu doktora Fleminga. Ten je hlavným svedkom na súde v prípade porušovania ľudských práv a nedodržiavania zákonov. Podporu tohto lekára žiada Heredoš v statuse aj videu, kde Slovákov nabáda na podpisovanie medzinárodnej petície.
Jedná sa o naše životy, o naše zdravie a o zákony, ktoré sú dnes porušované

„ Prosím, občania, podpisujte sa a zdieľajte túto petíciu doktora Flemminga, ktorý je hlavným svedkom na súde v Haagu. Cieľ je zjednotiť občanov v petícii tak, aby bol súd v Haagu tlačený k rýchlemu rozhodovaniu - bez prieťahov - v podaniach európskych advokátov, ktorí obhajujú naše základné ľudské práva a slobody, ktoré boli a sú dodnes šliapané!“ vysvetľuje cieľ akcie Miroslav Heredoš a dodáva: „Súd v Haagu musí bezodkladne rozhodnúť, aby sa mohlo všetko zlo, ktoré sa dnes deje vo veci „pandémie“ COVID-19 okamžite zastaviť a následne riadne vyšetriť.“



„Na súde sa zjednotili advokáti z celej Európy a žalujú pošliapavanie základných ľudských práv a slobôd občanov, ktorí žijú v jednotlivých európskych krajinách. Prosím, otvorte link, podpíšte a šírte, pretože takouto aktivitou sme schopní tlačiť na súd v Haagu, ktorý musí o týchto podaniach, ktoré mu už ležia na stole, urýchlene rozhodnúť. Jedná sa o naše životy, o naše zdravie a o zákony, ktoré sú dnes porušované,“ prízvukuje vo vide Miro Heredoš.

Naše podanie v Haagu pre pandemické vojnové zločiny podporili žijúce obete holokaustu
23 | 09 | 2021 | Peter Sulek

V podpisoch pod petíciou zatiaľ Malacky porážajú Dallas aj Londýn!

„Podpora našej žaloby neustále rastie. Chceme ukázať, že nielen zopár právnikov, lekárov a vedcov zo Slovenska má záujem o riešenie situácie na Medzinárodnom trestnom súde. Chceme, aby bolo spravodlivosti učinené zadosť skôr, ako siahnu na naše deti,“ pridáva sa v článku právnik Peter Weis. „Veľká vďaka všetkým, každý podpis sa počíta. Za prvé dve hodiny pri cca 200 podpisoch svieti v štatistike podľa početnosti Bratislava, Stropkov, Dallas :). Polovica podpisov slovenských. Paráda.

Prvé ráno petície atakuje 1000 hlasov. Všetky slovenské krajské mestá sú pred Dallasom, atakuje ho už aj Humenné. Predpokladám, že Američania a Briti začnú vo veľkom podpisovať dnes poobede. Máme podpis z Kene a pridala sa aj Casablanca, začínajú podpisovať Austrálčania. Ešte raz veľká vďaka. Blížime sa k 5000. Londýn sa pokúša predbehnúť Malacky,“ približuje priebeh petičnej akcie Peter Weis.

Trestný tribunál v Haagu môže súdiť slovenskú vládu spolu s Francúzmi, Angličanmi a Čechmi
Haagsky súd bude rozhodovať o sťažnosti Slovákov proti používaniu „COVID-19 vakcín“ spoločne s Francúzskom, Anglickom a Českom. Informáciu priniesol portál bystricnoviny.sk s odkazom priamo na vyjadrenia advokátov. Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič