Nejasnosti okolo nočnej hospitalizácie Zagorovej: Polícia a drahý návrat Margitu z Košíc!
30 | 09 | 2021 I Denis Merva

Hana Zagorová (75) bola v noci na stredu nečakane prevezená do nemocnice na Karlovom námestí, informuje český Blesk. Krátko predtým Štefan Margita (65) odcestoval na rodné Slovensko. Dlho sa tam nezdržal. Okamžite zrušil všetky veľké plány a vrátil sa späť do Prahy za hospitalizovanou speváčkou.


Čo sa presne udialo v byte v osudný utorkový večer, sa môžeme len domnievať. Isté je, že medzi 22. hodinou a polnocou na mieste zasahovala záchranka. Dokonca aj policajti. Následne Hanu Zagorovú previezli do Fakultnej nemocnice na Karlovom námestí. Chvíľu nato Štefanovi Margitovi na rodné Slovensko prišli zlé správy.
Zmarené vystúpenie

V stredu mal s filharmóniou naplánovanú skúšku a vo štvrtok veľkolepý koncert v rámci osláv jeho 65. narodenín. "Pán Margita sa dozvedel zlú správu. Tak sme dnes museli narýchlo odletieť z Košíc domov. Prečo, to vám povedať nemôžem, "povedal pre Blesk spevák Michal Kindl, s ktorým sa operný spevák v pondelok ráno objavil v relácií Raňajky s Novou. V tej chvíli by nikoho zrejme nenapadlo, že vystúpenie v rodných Košiciach nevyjde.

Belohorcová opäť provokuje! Viac nahá ako oblečená
Pamätáte sa, kedy ste naposledy videli Zuzanu Belohorcovú oblečenú? Nemusíte sa obávať, ani tentoraz vás Zuzka nesklame. V Španielsku totiž majú ešte počasie vhodné na promenádu v bikinách. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Návrat súkromným lietadlom do Prahy

Margita neváhal a súkromným lietadlom sa urýchlene vrátil späť, aby bol so svojou Haničkou. Jeho prvé kroky viedli do nemocnice na transfúzne oddelenie, kde sa tiež speváčka už od mladosti lieči s vážnou poruchou červených krviniek. Na spevákovi je na prvý pohľad vidieť trápenie, ktoré mu spôsobili zlé správy ohľadom Hanky. Zrejme mal za sebou prebdenú noc. Pritom ešte niekoľko hodín predtým sedel v jednej z košických reštaurácií a na facebooku sa chválil usmievavou fotkou svojej početnej košickej rodiny.

V stredu popoludní potom Štefan Margita poskytol vyjadrenie. "V dôsledku pretrvávajúcich zdravotných ťažkostí bola speváčke Hane Zagorovej doporučená niekoľkodňová hospitalizácia v nemocnici. Lekári pracujú na jej rekonvalescencii a speváčka z nemocničného lôžka odkazuje svojim priaznivcom:

"Moji milí, od včerajšieho večera som v nemocnici, pretože môj zdravotný stav sa nezlepšoval a pretrvávali ťažkosti, spojené s postcovidovým syndrómom. Páni doktori, a vlastne úplne celý personál, robia všetko, aby som bola zase v poriadku. Verím, že je to už na dobrej ceste a teším sa na vás, " napísal Margita.

Prečo ale na mieste zasahovala okrem záchrannej služby aj polícia, zostáva nevyjasnené.

A je to vonku! Pauhofová sa potajomky vydala za podstatne mladšieho hudobníka
Talentovaná herečka, ktorá má už len dva rôčky do štyridsiatky, Táňa Pauhofová sa potajomky vydala! Svoje áno oficiálne povedala o desať rokov mladšiemu hudobníkovi Jonatánovi Pastirčákovi. Zásnuby i svadbu sa im podarilo týždne tajiť, píše... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Diana Zaťková