Lekárka odmietla zobrať na kontrolu neočkovaného cukrovkára! Očkovať sa nemohol, mal trombózu
29 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Príbehov so zlými skúsenosťami bežných ľudí v zdravotníckych zariadeniach je viac ako dosť. Mnohé z nich však majú doslova pachuť toho, ako to vyzerá, keď sa o pacienta (ne)starajú tí, ktorí sú viazaní Hippokratovou prísahou.


Neblahú skúsenosť s lekárkou, ktorá je viazaná Hippokratovou prísahou má aj Renáta Droběnová. Svoj priam neuveriteľný príbeh v spojitosti s jej manželom smerovala v statuse aj na ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského. Ten totiž príkazom zakázal vyšetriť pacienta, ktorý nie je zaočkovaný.
Kam sa dostala naša republika pod vedením tejto neodbornej bandy

Renáta hneď v úvode statusu priznáva, že dnes (28.9. – pozn. red.) má po nálade. To, čo zažil jej manžel u lekára vraj nemá obdobu. „Včera telefonoval svojej diabetičke, či môže prísť na kontrolu, lebo bol objednaný. Potvrdili, že áno. Keď prišiel na Polikliniku v Trnave, odmietli ho zobrať, lebo dnešným dňom začal platiť od Lengvarského zákaz vyšetriť pacienta, ktorý nie je zaočkovaný,“ opisuje Renáta začiatok toho, čo ju doslova vytočilo.

Škandál: Onkologického a plne zaočkovaného pacienta odmietli prijať na lôžkové oddelenie lebo nemal test!!!
„Vakcína je zdravie! Vakcína je sloboda!“ Aj takýmito nezmyslami nás doslova „oblbujú“ a neustále kŕmia naši „odborníci“ na čele s koaličnými politikmi a prezidentkou. Ako je vidieť nielen v mohutne zaočkovaný štátoch, ale aj u nás vakcína nie je... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Jej manžel nie je zaočkovaný, lebo nedávno prekonal trombózu a má amputáciu časti nohy. „Domov prišiel rozčúlený, nie je mladík, ale človek v rokoch. Tak začal vybavovať svoju návštevu lekárky po telefóne. Vytočila ma posledná veta, ktorú povedal doktorke: Pani doktorka, ja už viac k vám do ordinácie neprídem, vybavovať veci okolo cukrovky a môjho zdravotného stavu budem len po telefóne!!!“ pridáva Renáta to, čo sa dialo neskôr.



„Preto sa pýtam ministra Lengvarského, chcete mať na krku trestné oznámenie za návod neposkytnutia neodkladnej zdravotnej starostlivosti??? U cukrovkárov je riziko nechodiť k lekárovi a nie všetci sa môžu očkovať!!!!! Keď sa ešte raz niečo také stane, že môj muž nebude ošetrený, určite podniknem kroky k náprave,“ varuje šéfa rezortu zdravotníctva šokovaná Renáta, podľa ktorej sa z ministerstva ozýva len jedno slovo OČKOVANIE!

„To je doslova teror vyvíjaný na obyvateľov!!! Nemám slov kam sa dostala naša republika pod vedením tejto neodbornej bandy. Pripadá mi to tak, že začína likvidácia ľudí nielen tých, ktorí dostali Coronu a nemajú Ivermectín, ale aj tých čo majú vážnu diagnózu a nemôžu sa dostať k svojmu lekárovi. Nemám slov čo to vystrájate!!!!!!“ končí svoj poriadne šokujúci status nahnevaná Renáta Droběnová.

Šokujúce: Lekár odmietol ošetriť plne zaočkovanú pacientku len preto, že nemala aj test!
Niektorí ľudia sa asi v dôsledku COVID-19 asi zbláznili. Aj lekár, ktorý odmietol ošetriť zaočkovanú pacientku, lebo nemala test. Čítať ďalej
19 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik