Čaputovú začína národ nenávidieť, ale vraj za to môže Fico
28 | 09 | 2021 I Peter Sulek
Zuzana Čaputová včera na stretnutí požiadala Roberta Fica, aby nešíril nenávisť. Lenže nebol to Fico, kto zmaril referendum a nie je to Fico, kto drží súčasnej vláde chrbát. Čaputovú národ začína nenávidieť. Sama si to spôsobila, ale ona by to chcela hodiť na Fica.

Prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok diskutovala s predsedom Smeru Robertom Ficom o dianí v bezpečnostných zložkách a celkovej situácii na Slovensku. O rovnakých témach predtým hovorila na stretnutí s premiérom Eduardom Hegerom (OĽANO).
Heger a Fico ako prví, Kollár a Pellegrini až po nich

Stretnutie a jeho témy potvrdil hovorca hlavy štátu Martin Strižinec. Podotkol, že prezidentka Čaputová predsedu Fica požiadala o rešpekt k deľbe moci, primeranosť vo svojich vyjadreniach a nepodnecovanie nenávisti, pretože na ňu môžeme doplatiť všetci.

„V najbližších dňoch sa prezidentka plánuje stretnúť aj s predsedom Národnej rady SR Borisom Kollárom (Sme rodina) a predsedom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim. Na stretnutiach s nimi plánuje hovoriť aj o tom, ako upokojiť situáciu na Slovensku," doplnil Strižinec.

Je zaujímavé, že prezidentka Čaputová na stretnutie pozvala ako prvých dvoch práve premiéra Hegera a predsedu Smeru Fica. Druhého najvyššieho ústavného činiteľa, predsedu NR SR Kollára a predsedu, podľa prieskumov najsilnejšej aj keď mimoparlamentnej, ale opozičnej strany Hlas Pellegriniho, odsunula až na ďalšie dni.

Robert Fico informuje o čom hovoril s prezidentkou! Zdá sa, že jeseň bude horúca!
Robert Fico sa stretol s prezidentkou Čaputovou. O záveroch stretnutia informuje prostredníctvom videa na sociálnej sieti. Zazneli závažné veci! Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Petra Demková

Fico má veľké plány

Prezidentka v pondelok diskutovala v Prezidentskom paláci aj s premiérom Eduardom Hegerom (OĽANO) o aktuálnej situácii v bezpečnostných zložkách. Témou rokovania bol tiež vývoj pandémie ochorenia COVID-19.

Predseda Smeru-SD Robert Fico v pondelok po stretnutí uviedol na sociálnej sieti, že prezidentke doručia dve otázky do ďalšej petičnej akcie a budú čakať na jej reakciu.

„Ak oznámi, že otázky nepodá na posúdenie Ústavnému súdu, začneme zbierať podpisy. Pokiaľ sa opätovne rozhodne iniciovať podanie na Ústavnom súde a opätovne sa pokúsi referendum zmariť, bude to mať nedozerné následky pre celý politický systém a vážnosť prezidentského úradu do budúcnosti," uviedol.

Zároveň hlave štátu oznámil, že Smer-SD plánuje v októbri aj novembri zorganizovať protestné zhromaždenia.

Strmý pád podpory donútil Čaputovú obliecť si kroj a zverejniť vyretušovanú fotku
05 | 09 | 2021 | Peter Sulek