Prezidentka hovorila s premiérom o dianí v bezpečnostných zložkách
27 | 09 | 2021 I TASR

Prezidentka Zuzana Čaputová v pondelok diskutovala v Prezidentskom paláci s premiérom Eduardom Hegerom (OĽANO) o aktuálnej situácii v bezpečnostných zložkách.


K rovnakej téme sa plánuje stretnúť aj s predsedom opozičného Smeru-SD Robertom Ficom, ale aj predsedom parlamentu a koaličného hnutia Sme rodina Borisom Kollárom a lídrom mimoparlamentného Hlasu-SD Petrom Pelegrinim. TASR o tom informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec.

"Na stretnutiach s nimi plánuje hovoriť aj o tom, ako upokojiť situáciu na Slovensku," doplnil hovorca. Stretnutie s Ficom sa uskutoční ešte v pondelok, ďalšie majú byť v najbližších dňoch.

Dianie v orgánoch činných v trestnom konaní riešila aj Bezpečnostná rada SR. Rozhodla o vzniku pracovnej skupiny pre obnovu dôvery v právny štát, ktorá začala fungovať minulý týždeň. Pripraviť má konkrétne návrhy zmien na zlepšenie fungovania súdov, polície a prokuratúry.

Lengvarský dokola omieľa, čo je dávno vyvrátené. Vraj očkovaní sú chránení. Géci mu čosi odkazuje
Marek Géci žasne nad rétorikou ministra zdravotníctva. Ten opakovane hovorí, že očkovaním človek chráni seba aj okolie. „Zaočkovaný rovnako prenáša ochorenie ako nezaočkovaný, pán „odborník Lengvarský!“ odkazuje právnik. Čítať ďalej
27 | 09 | 2021 | Petra Demková