Daniš sa zastal Mesíka: Ohavnosť! Polícia SR kope do lekára, lebo kritizuje očkovaciu propagandu
27 | 09 | 2021 I Peter Sulek

Komentátor Dag Daniš sa zastal lekára Juraja Mesíka. Vo svojom komentári píše o tom, že Polícia SR na sociálnej sieti do Mesíka kope len preto, lebo kritizuje očkovanie a štátnu propagandu.


Daniš upozornil, že Polícia sa nedávno pochválila zaujímavým úlovkom. Na svojej oficiálnej facebookovej stránke s logom „Polícia SR“ zverejnila status, resp. zdieľaný dokument lekára Juraja Mesíka o prevencii proti ochoreniu covid.

Juraj Mesík patrí ku kritikom vynucovaného masového očkovania látkami, pri ktorých chýba dlhoročné testovanie.
Ohavnosti Polície SR

„Polícia SR“ zaradila Mesíkov profil do sekcie „Hoaxy a podvody – Polícia SR“. Na základe čoho to urobila, nevysvetlila. „Polícia SR“ len upozornila na to, že zdieľaný dokument o prevencii proti covidu na inom mieste podporuje aj očkovanie ohrozených skupín, uvádza Daniš.

"Čo z toho vyplýva?" pýta sa. Vyplýva z toho podľa neho niekoľko ohavností o metódach „Polície SR“.
Po prvé, s prekvapením zisťujeme, že polícia sleduje naše verejné vyjadrenia. A ak vybočujú z oficiálnej štátnej propagandy, začne nás riešiť. Verejne. V sekcii podvody. Po druhé, s prekvapením zisťujeme, že polícia nás môže verejne obviňovať z podvodov bez toho, aby ponúkla jediný argument, upozornil.

Presne takto mala postupovať pri Mesíkovi. A to za to, že patrí k odporcom masového očkovania proti covidu. Samotný Mesík pritom uznáva, že vakcíny poskytujú istú mieru ochrany ohrozeným skupinám. Je však proti štátom vynucovanému plošnému očkovaniu a podporuje prehodnotenie ivermektínu (prehodnotenie ivermektínu ako látky, ktorá môže pomáhať pri liečbe covidu, požaduje napríklad aj The Wall Street Journal alebo viacerí svetovo uznávaní lekári).

Jednoducho, polícia si prišla kopnúť do vyštudovaného lekára len preto, že kritizuje štátnu očkovaciu politiku, skonštatoval Daniš.

Odhalenie storočia: Juraj Mesík nenápadne propaguje ...
Odhalenie storočia!!! Aspoň toto tvrdí facebookový profil Hoaxy a podvody – Polícia SR. Naša rozvrátená polícia sa neskutočne teší z toho, že sa jej podarilo odhaliť zrejme najväčšieho podvodníka a hoaxera na Slovensku – Juraja... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Polícia SR koná ako aktivisti a tretí sektor

Komentátor je presvedčený, že ak si na tieto praktiky polície zvykneme, onedlho môže „Polícia SR“ verejne lynčovať vás alebo vaše deti. Za to, že v názoroch vybočia zo štátom predpísanej propagandy (pri akýchkoľvek témach).

Po tretie, facebookové komando „Polície SR“ podľa názoru Daniša ukazuje, prečo lekári a vedci, ktorí majú výhrady k očkovacej kampani, neprehovoria. A radšej mlčia. Mlčia, lebo iné ako kampaňové názory zvyknú trestať úderky mediálnych aktivistov a tretieho sektora (štedro financovaného vládami). Alebo úderky facebookovej divízie polície, myslí si.

Považuje to za nehoráznosť. A zároveň je to podľa neho škoda. Hlavne pre tých, ktorí majú záujem o očkovanie.

"Ak sa bude aj ďalej potláčať otvorená polemika o bezpečnosti nových vakcín a ak sa budú výhrady tabuizovať, výsledkom bude deformované prostredie. Také, v ktorom výrobcovia vakcín nebudú pod prísnou verejnou kontrolou," zdôraznil.
Absurdná éra

Žijeme v absurdnej ére. Na jednej strane tu je tlak na „dobrovoľné“ očkovanie miliónov ľudí novými látkami, pri ktorých nevieme, či majú dlhodobé následky. Súbežne s tým je tu sústavný tlak proti každému, kto sa opováži vystúpiť s kritikou, pochybnosťami, výhradami, konštatuje.

Do sporov o očkovanie vstupuje polícia. Verejnými útokmi na tých, ktorí masovú vakcináciu odmietajú. Podobne to, žiaľ, vyzerá aj v iných krajinách. Hoci v menej primitívnej miere, myslí si.

Aby bolo veselo - FB stránka Polície SR proti hoaxom šíri za podpory mainstreamu hoaxy
Stránka Hoaxy a podvody PZ SR v spolupáchateľstve s niektorými médiami šíri hoaxy. napísal to právnik z advokátskej kancelárie Weis & Partners. Nezostáva iba pri tvrdení, podkladá ho príkladmi. Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | Ivan Brožík


Experti z poradného tímu amerického regulačného úradu FDA odmietli požiadavku Pfizeru a Bidenovej vlády na distribúciu tretej dávky pre Američanov. Posilňujúcu dávku odporúčajú len pre ohrozené skupiny, hlavne pre seniorov.

Viacerí experti z poradného tímu FDA tvrdia, že opakované očkovanie detí a mladých nepodporujú, pretože riziká pri nich nemusia prevažovať nad benefitmi (mladších covid spravidla neohrozuje), všíma si.
Držať hubu a krok

Trendy sa však podľa neho pomaly prelamujú. Prioritou pravidelného očkovania majú byť – celkom logicky a správne – rizikové skupiny. Nie mladí. Tí nemocnice nepreťažujú. Pokiaľ ide o šírenie infekcie, to bolo preukázané pri očkovaných aj neočkovaných. Vakcíny proti covidu nevedia zabrániť infekcii a jej šíreniu a nevedú ku kolektívnej imunite, uvádza.

Upozorňuje aj na slovenskú prax. V očkovaní seniorov totiž zaostávame. Lebo sa na nich nikto nezameral.

"Ako prví na svete sme však začali očkovať päťročných klientov. Ešte pred ukončením klinických testov, ktoré majú vyhodnotiť riziká a kontraindikácie pri malých deťoch.

No ale s kritikou opatrne. A ticho. „Polícia SR“ pri pátraní po vnútorných nepriateľoch neváha. Udania prijíma – ako sa pochválila – 24 hodín denne 7 dní v týždni," dodal Daniš.

Mainstream šíri hoaxy! Pozrite sa aký zas píšu výmysel
Denník N dnes prišiel s nepravdivou informáciou, že Európsky súd pre ľudské práva (EĽSP) zamietol sťažnosť francúzskych hasičov na povinné očkovanie. Hlavný denník zistil, že to nie je pravda. Čítať ďalej
25 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič