Rodičia sú zdesení: Migranti nám obťažujú 12-ročné dcéry a nakrúcajú si ich na telesnej výchove!
26 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Rodičia v meste Wigan v Anglicku sú zdesení. Migranti ubytovaní v miestnom hoteli sú obvinení z toho, že brázdia komunitu a obťažujú neplnoleté dievčatá. Dokonca si ich filmujú, informuje Breitbart.


Migranti sú umiestnení v Britannia Hotel Serco, jednej z malého počtu súkromných spoločností, ktorú sprevádzajú škandály, že zarábajú veľké peniaze na ubytovaní a monitorovaní ilegálnych migrantov pre vládu.

Pravdepodobne to nerobia príliš dobre, lebo ich zverenci sa motajú pred vchodmi do škôl a nakrúcajú si  školáčky počas tréningov telesnej výchovy. Taktiež obťažujú mladé dievčatá na verejnom priestranstve.
Desať migrantov na 12-ročné dievča

V jednom prípade bolo údajne 12-ročné dievča obklopené mužmi, ktorí si ho nakrúcali na mobilné telefóny, kým sa rozplakala. Zachránil ju „miestny hrdina“ Ross Pilkington, ktorému sa podarilo ju zo situácie vyviesť.


Svet je neprijateľne blízko k zničeniu jadrovými zbraňami
Ľudstvo je až príliš blízko vyhladeniu jadrovými zbraňami, napísal v nedeľu na Twitteri generálny tajomník OSN António Guterres. Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR


"Bojím sa myslieť na to, čo by sa stalo, keby tam nebol. Môj manžel Dominic a ja smeupozornili naše deti o nebezpečenstve od cudzincov a o tom, čo by mali a nemali robiť, ale nie som si istá, čo by som urobila, keby som sa dostala do takejto situácie,“ povedala matka dievčaťa.

"Hneď sme zavolali políciu. Naša dcéra si bola istá, že dokáže identifikovať päť z desiatich z nich,“ dodala.
Polícia nekoná

Polícia má povesť, že nie je ochotná konať proti mužom z migračného prostredia, ktorí sa zaujímajú o britské dievčatá. Rozhodla, že „neboli spáchané žiadne trestné činy“.

Rusko, USA, Čína a Pakistan pracujú na tom, aby Taliban plnil sľuby, prezradil Lavrov
Spojené štáty, Čína, Rusko a Pakistan spoločne pracujú na tom, aby zaistili, že noví vládcovia z hnutia Taliban v Afganistane budú dodržiavať svoje sľuby, predovšetkým pri zostavovaní skutočne reprezentatívnej vlády a pri zabraňovaní šírenia... Čítať ďalej
26 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR



"Správanie malého počtu mužov z hotela Britannia spôsobuje veľa rozrušenia," povedala jedna matka. "Očividne potrebujú vzdelanie. Ak utečiete zo svojej vlastnej krajiny a chcete byť prijatí v novej krajine, musíte sa naučiť, ako sa v novej krajine správať," dodala.




"Posledná vec, ktorú chceme, sú všetci pravicoví násilníci, ktorí to používajú ako ospravedlnenie, aby opäť priniesli svoje toxické správy a vybičovali rasizmus," uviedla. Akoby práve to mala byť starosť ľudí, a nie riziko, že neplnoleté dievčatá môžu byť sexuálne napadnuté mužmi, ktorí sú ponechaní na slobode, zatiaľ čo sú preverované ich žiadosti o azyl.

Iná matka povedala, že „okolo Standish High School je teraz polícia, pretože sa deje to, čo sa deje, a ponúka to isté upokojenie," ale uviedla, že jej „dcéry momentálne nikde nechodia pešo, pretože nemám pocit, že by to bolo bezpečné".

Nariadenie o povinnom očkovaní zamestnancov škôl v New Yorku pozastavili
Odvolací súd pozastavil nariadenie o zavedení povinného očkovania proti koronavírusu pre učiteľov a ďalších pracovníkov verejných škôl v New Yorku. Stalo sa tak len niekoľko dní predtým, ako toto nariadenie malo vstúpiť do platnosti. V sobotu o tom... Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Deti musia držať doma





Vikki Boyle uviedla, že sa jej nepáči „držať dcéry celé letné prázdniny kvôli týmto mužom doma, pretože predtým sa kvôli pandémii nemohli voľne pohybovať a sťažovali sa na vplyv na duševné zdravie detí.



Miestna vláda sa vo svojich komentároch pre Wigan Today o tento problém nijako zvlášť nezaujímala, pričom hovorca vydal iba vyhlásenie o „úzkej spolupráci s našimi kolegami v GMP (Greater Manchester Police), aby sa zaistilo, že všetky nahlásené obavy budú zvážené a bude sa na ne reagovať".

Poslankyňa parlamentu za oblasť Lisa Nandyová bola o niečo ústretovejšia a vyhlásila, že „ministerstvo vnútra musí prestať s komunitami zaobchádzať s dešpektom a spolupracovať s miestnym orgánom na zabezpečení vhodného náhradného ubytovania“. Sťažovala sa, že ministerka vnútra Priti Patelová dokonca „nemala zdvorilosť odpovedať“ na list, ktorý o tejto záležitosti poslala.

Mike Pence v Maďarsku: Silné rodiny robia silné národy, liberáli na to zabúdajú
Bývalý viceprezident Mike Pence v Budapešti ocenil úsilie národných konzervatívnych vlád v strednej Európe o zvrátenie demografického poklesu prostredníctvom prorodinných politík, píše Breitbart. Čítať ďalej
25 | 09 | 2021 | Diana Zaťková