Andrej Danko Petrovi Pellegrinimu: "Kto vás platí?"
24 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Predseda SNS Andrej Danko adresoval verejnú výzvu Petrovi Pellegrinimu. Nepozdávajú sa mu príjmy jeho Hlasu ani financovanie sídla strany. Nepozdáva sa mu ani to, že "likviduje Smer-SD a SNS".


"Vyzývame Petra Pellegriniho, aby zverejnil všetky príjmy svojej strany." Začína svoj status na sociálnej sieti Andrej Danko.

Reprofoto status FB (@Andrej Danko)

Kto vás platí?

"Kto vás platí, aby ste likvidovali Smer-SD a SNS?" začína pomerne ostro Andrej Danko.
A pritvrdzuje

"Budova, kde sedíte, bola prenajímaná spoločnosti UNIQA za oveľa väčšiu cenu. Dnes za ňu vrátane rekonštrukcie platíte len 10 000 eur bez DPH. Koľko máte zamestnancov? Tá cena je aj za nábytok a parkovanie? Kto je majiteľom budovy?" Pýta sa vo verejnej výzve Andrej Danko.
To už je priam úder

"Je to developer, ktorý za vašej vlády získal možnosť prenájmu budovy najvyššiemu súdu? Je to developer, ktorý robil v Poštovej banke a prenajímal za vášho pôsobenia štátneho tajomníka budovu ministerstvu financií? Je to developer, u ktorého ste bývali aj ako predseda NR SR?" Priam vypaľuje jednu dávku za druhou na Pellegriniho Andrej Danko.
Pokračujeme, otázok je viac

"Je pravda, že vášho šoféra platí SAD Zvolen? Kto vám platí FB a VW Touareg? Budúci týždeň sa budeme pýtať na budovy, ktoré patria bratrancom vašich financmajstrov na Moldavskej ulici v Košiciach. Pán Pellegrini, pozdravte pána Feješa, ktorého kamarát a kolega je šéf zboru poradcov Hegera. Pekný deň vám prajem, Andrej Danko." Nuž, takto verejne oslovil Andrej Danko Petra Pellegriniho na sociálnej sieti.

(Medzititulky red. HD.)

Neuveriteľné! Hrnko prezradil Dankove špinavé praktiky s pôžičkami v SNS
Požičal, až keď musel! Bývalý podpredseda národniarov Anton Hrnko prezradil praktiky predsedu SNS "lakomého" Andreja Danka, píše Pluska. Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Tibor Sipos