Fico už neverí slovenskému mainstreamu. Tlačovku robí pre české médiá

Róbert Fico ako dôrazný kritik slovenských mienkotvorných médií, ktoré nezobrazujú závažné kauzy súčasnej koalície, sa rozhodol pre radikálny krok. Opísal ho vo svojom videu na sociálnej sieti.


Zopakoval situáciu o nezákonne uväznených predstaviteľov pôsobiacich počas predchádzajúcej vlády, ktorí sa dostali do väzby na základe výpovedí kajúcnikov, ktorí sú podľa neho určení na to, aby obviňovali nevinných, a tak poškodzovali stranu Smer. Pripomenul vinníkov tohto koaličného honu: „Je šialené, že o všetkom vedel minister vnútra, dokonca ich riadil. A že informovaný bol aj špeciálny prokurátor Lipšic. Je šialené, že priamo komunikovali s mafiánskou skupinou, ktorá mala zabezpečiť krivé svedectvá.“

Pripomíname, že ministra vnútra Romana Mikulca spája s viacerými porušovaniami zákona a s marením vyšetrovania. Za hlavu týchto procesov Fico považuje Daniela Lipšica, právoplatne odsúdeného vedúceho špeciálnej prokuratúry.

Podľa Fica slovenské mienkotvorné médiá mlčia o skutočnostiach, ktoré sa dejú na Slovensku z dôvodu, že si ich vláda kupuje financiami, „judášskymi peniazmi“. Na základe toho strana Smer dnes zvoláva tlačovú konferenciu pre českých novinárov na hraniciach s Českou republikou. Chce tak svetu ukázať, čo sa so Slovenskom stalo, keď má vo vláde (cit.) bláznov, daňových a pozemkových podvodníkov, obchodníkov s drogami a sexuálnymi deviatmi.



Spravodlivosť si príde po Matoviča aj Lipšica. Je na nás, aby to prišlo čím skôr. Do boja! Burcuje Blaha
Expremiér a šéf OĽaNO Igor Matovič si je istý, že na Slovensku treba zničiť mafiu. A najmä tú, ktorá sa u nás zakorenila pod pláštikom Smeru-SD. Naopak, smeráci tvrdia, že mafia sa vytvorila práve vtedy, keď do vlády prišiel on a celá súčasná... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik