Erik Tomáš: "Mafia? Áno, tá Matovičova!"
20 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Nejde o žiadnu vojnu v polícii, ale o odhalenie ohavného konania policajtov na politickú objednávku. Každému kto si prečítal uznesenie o obvinení štyroch “elitných” vyšetrovateľov NAKA a povereného šéfa inšpekcie ministerstva vnútra sa musel zdvihnúť žalúdok. Dôkazy sú nepriestrelné. " (Citát Erik Tomáš)


"Nejde o žiadne výpovede pochybných kajúcnikov, ale rovno o záznamy legálnych odposluchov komunikácie týchto policajtov." Píše politik Hlasu Erik Tomáš na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Erik Tomáš)

Perfídnosť najhrubšieho zrna

"Rozumiem, že obhajca môže v mene obrany svojho klienta robiť prakticky čokoľvek. Ale to čo v tejto kauze predvádza Lipšicov kamoš a exporadca prezidentky Peter Kubina je perfídnosť najhrubšieho zrna. " Konštatuje Erik Tomáš.
To naozaj?

"Vraj obvinenie jeho klientov “stojí na vode” a oni “celý život hrali podľa pravidiel”. A neváha dodať, že vyšetrovatelia takýmto spôsobom spracúvajú skutky bežne. To naozaj ?" Pýta sa rozhorčene autor statusu.
Treba ich zastaviť! (Ale koho skôr?)

"No tak sa na to pozrime." Píše Erik Tomáš a vysvetľuje: " Zvukové záznamy z policajnej kancelárie jasne ukazujú ako sa táto “elitná partička” snaží krvopotne vymyslieť falošné obvinenie príslušníkov inšpekcie ministerstva vnútra a ďalších osôb, ktoré poukázali na manipulovanie výpovedí v známych kauzách. Rozkaz totiž znel jasne - “treba ich zastaviť “ prezrádza jeden z nich pokyn, ktorý mal dať priamo minister vnútra Mikulec.
Lebo minister odkázal...

Neskutočné, čo opisuje Erik Tomáš: "Čurilla a spol. sa teda ako v lacnom akčnom filme dohadujú, či do uznesenia o začatí trestného stíhania dajú sabotáž, alebo vydieranie, alebo korupciu, alebo rovno založenie organizovanej zločineckej skupiny. Hlavne tam musia “vtesnať” niečo, čo bude môcť dozorovať špeciálna prokuratúra, teda Lipšic."

"Nie a nie to vymyslieť, lebo dôkazy žiadne nie sú, ale to sa nejako dodatočne vybaví, napr. úradnými záznamami. U jedného z nich sa aj nachvíľu prebudí svedomie a vzdychá, že to “už je na neho veľa”, iný zase všetkých upokojuje, lebo minister mal odkázať, “že môžu robiť, lebo ak tie sračky budú padať na hlavu, tak on to znesie”." Ťažko sa fakty, ktoré zverejňuje Erik Tomáš v statuse na sociálnej sieti, vôbec dajú čítať.

Vláda by mala po takýchto rošádach prejsť opätovným hlasovaním o dôvere, tvrdí Erik Tomáš
Po prechode poslancov zo strany Za ľudí do klubu SaS je dôležité, že koalícia má naďalej 92 poslancov, ktorí podporujú vládu Eduarda Hegera (OĽANO), myslí si minister školstva Branislav Gröhling (SaS). Pri otázke možného otvárania koaličnej zmluvy... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Všetko je pod riadiacou kontrolou Lipšica

"No a všetko má samozrejme pod riadiacou kontrolou Lipšic. Posiela “v obálke” realizačný návrh (bez ktorého nie je možné začať trestné stíhanie) prisluhovačovi a poverenému šéfovi inšpekcie Scholtzovi. Ten ho celý nažhavený bez prečítania podpíše. Tým posvätí snahu umelo obviniť jeho podriadených kolegov.
Toto všetko obsahuje uznesenie o obvinení vyšetrovateľov. Pritom je zarážajúce a zároveň veľavravné, že väčšina médií hlavného prúdu (česť výnimkám) sa podrobnosti z neho snaží pred verejnosťou utajiť. Alebo minimálne zahmliť. Naopak veľký priestor v nich dostáva advokát Kubina. Ten napriek tomu, čo ste vyššie čítali s plechovým ksichtom vyhlasuje, že jeho klienti sú nevinní baránkovia a ide o bežnú prax v polícii. Ak je toto pravda tak nám všetkým občanom potom Pán Boh pomáhaj !" komentuje Erik Tomáš.
Vládne špičky predvádzajú ešte väčší hnus

"A čo na to súčasné vládne špičky? Tak tie predvádzajú ešte väčší hnus ako spomínaný Kubina. Matovič a Heger opäť tárajú o mafii prerastenej v bezpečnostných zložkách. Fakt neskutočné ! To akože kto má byť tá mafia ? Generálny prokurátor Žilinka, ktorého chcela aj s rodinou odstrániť skutočná mafia? Alebo prokurátori Krajskej prokuratúry v Bratislave sú mafia? Alebo sudcovia Okresného súdu Bratislava 3 sú mafia ? Či príslušníci inšpekcie ministerstva vnútra sú mafia? NIE. Sú to len statoční ľudia, ktorí sa postavili za zákonnosť a proti politickému zneužívaniu orgánov činných v trestnom konaní.
Mafiou sa v skutočnosti stala vládna moc

"A tou “mafiou” sa v skutočnosti (podľa Erika Tomáša) stala súčasná vládna moc. Tá moc, ktorá neváha spolupracovať s reálnymi mafiánmi zo skupiny takáčovcov, aby manipulovala výpovede. Tá moc, ktorá neváha lynčovať všetkých ľudí, ktorí sa jej postavili. Tá moc, ktorá si aj v spolupráci s niektorými médiami chcela sprivatizovať spravodlivosť.
Pochybnosti, či ešte sme právnym demokratickým štátom

"Skôr, či neskôr sa potvrdí, kto stojí na jej čele. Indície sú jasné. Bol to Matovič, ktorý chcel ukazovať prstom na tých, po ktorých si má prísť NAKA. Mračná sa sťahujú a on sa opäť vyhráža. Najbližšie obdobie ale ukáže, či ešte sme právnym a demokratickým štátom." Píše v statuse na sociálnej sieti Erik Tomáš.

Erik Tomáš: OĽaNO podviedlo voličov, odborníkov vyhadzuje a obsadzuje štát svojimi "našimi" (video)
Prečo má "strana" OĽaNO toľko nekriticky verných adorantov? Strana si ich jednoducho kupuje. Nie však za svoje, ale umiestňuje ich na zaujímavé pozície a funkcie. Bez praxe, bez vzdelania, bez odbornosti, ale lojálnych. Matovičovci systém "našich... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Ivan Brožík