Aktuálne: Lipšicov krátky ale drsný odkaz Borisovi Kollárovi!
17 | 09 | 2021 I Petra Demková

Daniel Lipšic posiela v piatok večer odkaz predsedovi parlamentu cez sociálnu sieť. Toto sa Borisovi Kollárovi nebude páčiť!


„Verejná výzva predsedovi parlamentu,“ nazval svoj príspevok na Facebooku špeciálny prokurátor.

„Vyšetrovateľ NAKA podplukovník Ján Čurilla viedol úspešné vyšetrovanie proti zločineckým skupinám Piťovcov a Takáčovcov. Vyšetroval viaceré ťažké prípady brutálnych vrážd - medzi inými prípad mladej ženy, ktorá bola týždeň pred svadbou (a v druhom stave) brutálne znásilnená a zavraždená pred viac ako 20 rokmi pri Trenčíne. Len vďaka jeho presvedčeniu a “tvrdohlavosti” sa podarilo desať rokov po skutku tento ohavný zločin objasniť,“ vzdáva česť vyšetrovateľovi v problémoch šéf špeciálnej prokuratúry.

„Vďaka Jánovi Čurillovi sú ulice našich miest bezpečnejšie. Verejne vyzývam predsedu Národnej rady Borisa Kollára, aby sa ospravedlnil Jánovi Čurillovi a jeho rodine za výroky o “čurillovskej mafii”. Vyšetrovateľ Ján Čurilla totiž celý svoj profesný život proti mafii bojoval!“ uzavrel nahnevane Daniel Lipšic svoj príspevok.

SIS sa kategoricky ohradila voči mediálnym a politickým "konšpiráciam"
"Slovenská informačná služba (SIS) kategoricky odmieta konšpiračné teórie o akejsi údajnej objednávke a používaní iných štátnych orgánov ako "nástrojov", a to len z dôvodu odstúpenia spravodajských poznatkov zákonným príjemcom." Reagovala podľa... Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Ivan Brožík