Rodičia, pozor! Školy už nie sú bezpečný miestom pre naše deti, upozorňuje matka po otrasnej skúsenosti
14 | 09 | 2021 I Petra Demková

Autorkou príspevku je herečka Dagmar Rostandt. Svoj príbeh zverejnila na Facebooku. Praktiky zo školy svojej dcéry ktoré popisuje, by nemali žiadneho rodiča nechať chladným. „Pozor, veľký pozor rodičia. Školy už nie sú bezpečným miestom pre naše deti,“ upozornila Rostandt.  



Dcéra už týždeň nechodí do školy

Svoj príbeh zverejnila herečka a manažérka kapiel vo facebookovej skupine Do školy bez podmienok. „Moja dcérka, žiačka ZŠ Golianova v Banskej Bystrici už týždeň nechodí do školy, pretože nesúhlasím s nosením handry na tvári a dokonca som priniesla papier od našej pediatričky, že rúško nosiť nemôže,“ začína svoj príbeh Dagmar Rostandt.

To, čo popisuje ďalej, znie neuveriteľne: „Napriek tomu jej triedna učiteľka bez môjho vedomia priniesla dajaké rúško a nútila ju nasadiť si ho, dcérka odmietla, tak ju zobrala do riaditeľne a tam do nej hučali triedna, riaditeľ a zástupca, že keď mama nesúhlasí s nosením rúška, tak aby sa vraj tvárila, že ide do školy bez neho a aby si ho tajne v škole nasadila, že mama o tom nemusí vedieť...“

Kde urobili súdruhovia chybu? Najzaočkovanejší okres je červený a najmenej očkovaný je zelený
V trenčianskom kraji vznikol zaujímavý paradox. Zodpovedný a zaočkovaný Trenčín bude od budúceho týždňa červený a teda o slobode tam môžu len snívať. Najmenej očkovaný Púchov si žije a bude žiť slobodne v zelenej fáze. Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Petra Demková

Riaditeľ rúško nemal!

„To je absolútne dno,“ hnevá sa nahnevaná mama dievčaťa a umelkyňa a pokračuje. „A potom jej dali na výber, že si môže nasadiť rúško a zostať v škole, alebo si ho nenasadí a musí okamžite opustiť školu, že zavolajú mame, aby pre ňu prišla. Dcérka bez váhania povedala, že ide domov,“ informuje Dagmar Rostandt.

„Dôležité je, aby ste všetci, kto toto čítate vedeli, že keď bola v tej riaditeľni, ten riaditeľ nijaké rúško na tvári nemal!! Riaditelia škôl sú špiny, ktoré hrajú spolu s vládou nebezpečnú celosvetovú politickú hru!“ píše ďalej rozhorčená matka a majiteľka divadla pre deti.
Riaditeľ by vpustil aj očkovacie tímy

Rostandt nepomohla ani privolaná polícia. „Ani mnou privolaná policajná hliadka nepomohla. A keď sme čakali pred školou na policajtov, položila som riaditeľovi a zástupcovi školy otázku, že keď tak vehementne trvá na nosení rúšok u detí, že dokonca neuzná ani lekárske potvrdenie od pediatra, tak ak náhodou príde nariadenie, že musia deti očkovať a pošlú do škôl nejaké očkovacie tímy: to akože s tým budete súhlasiť???“ položila otázku herečka.

„Pán zástupca bez váhania odpovedal: „samozrejme“. A riaditeľ sa pridal: „pretože my sa musíme riadiť vyhláškami a nariadeniami ministerstva aj z regionálneho úradu.“ Po tejto jeho vete som poslala dcérku dnu do budovy, aby si vzala zo školy všetky svoje veci. POZOR, veľký pozor rodičia. Školy už nie sú bezpečným miestom pre naše deti,“ uzatvára šokovaná Dagmar Rostandt.

Koľkí po návšteve svätého otca skončia v nemocnici? A koľkí na druhom svete? Toto sme chceli? (VIDEO)
Pápež František je dnes v Prešove a Košiciach, kde ho privítajú tisíce ľudí. Všetci sa tešili, že sa na akciu dostali. Radosť však čoskoro môžu vystriedať veľké problémy. Kto pozeral zábery z akcie v Prešove, nemohol si nevšimnúť niekoľko... Čítať ďalej
14 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik