Vitajte v liberálnom fašizme, ktorý používa heslá o slobode pre nastolenie totality
03 | 09 | 2021 I René Balák

Celkom šesť štátov USA má teraz zákony zakazujúce nútenie nosiť rúška a respirátory v školách. Kedy sa dočkáme od slovenských „grohlingov“, „lengvarských“, „rybníčkov“ a im podobných, že budú rešpektovať základné ľudské práva a slobody? Kedy bude môcť slovenský otec a slovenská matka podať trestnú žalobu za nezákonné porušovanie,  obmedzovanie a odnímanie základných práv a slobôd na slovenských súdoch?



Zrkadlo totalitných režimov v USA a na Slovensku

V rámci paradigmatickej transformácie civilizácie v mnohých štátoch sme svedkami nastoľovania nových totalitných štandardov všetkých vzťahov. Nové pravidlá, ktoré obmedzujú ľudskú slobodu a ničia ľudskú dôstojnosť a prirodzenosť, sú nanucované brachiálnym spôsobom. Paradoxom je, že tieto opatrenia nemajú nič spoločné s faktami z oblasti biomedicíny. Práve naopak. Sú kontraproduktívne. Postfaktuálna doba popierania vedeckých faktov je ovocím permanentnej mediálnej propagandy.
Konflikt medzi Bidenom a niektorými guvernérmi USA

Podľa portálov lifesitenews.com a thefederalist.com eskalácia konfliktu medzi brutálnym „sanitárnym režimom“ vládou Joe Bidena a niektorými guvernérmi štátov brániacimi občianske slobody, vstupuje do ďalšej fázy.

Guvernéri Floridy a Texasu sú obzvlášť silní (populárni medzi obyvateľmi) a koncepčne dôslední v spore proti vládnemu nariadeniu nosiť rúška a respirátory u detí a školákov. Obaja podpísali vyhlášky kriminalizujúce prax nútenia študentov zakrývať si tvár. Dokonca už zahájili prvé súdne konanie proti školám, ktoré odmietli rešpektovať právo ich rodičov rozhodovať o zdraví svojich detí.

Moderátorka RTVS urobila v závere správ niečo, čo nikto nečakal! Myslela si, že kamery sú už vypnuté
Hrajú na nás divadlo? Čo to urobila moderátorka RTVS Jana Majeská v závere Správ RTVS o 12:00? Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Petra Demková

Už 6 štátov USA má zákony, ktoré bránia nariaďovať rúška

Celkom šesť štátov USA má teraz zákony zakazujúce nútenie nosiť rúška a respirátory v školách. Aké máme zákony na Slovensku? Kedy sa dočkáme od slovenských „grohlingov“, „lengvarských“, „rybníčkov“ a im podobných, že budú rešpektovať základné ľudské práva a slobody? Kedy bude môcť slovenský otec a slovenská matka podať trestnú žalobu za nezákonné porušovanie,  obmedzovanie a odnímanie základných práv a slobôd na slovenských súdoch?
Biden hrozí, podobne ako slovenská vláda

Americký prezident pohrozil, že federálne úrady „nebudú sedieť bokom". Situáciu komunikuje v protiklade s realitou - guvernéri sa údajne pokúšajú "zablokovať a zastrašiť pedagógov chrániacich naše deti." Preto Biden nariadil ministerstvu školstva, aby podniklo právne kroky.

Podobnosť so situáciou na Slovensku je do očí bijúca. Na Slovensku podobným spôsobom postupuje vláda Hegera a kroky ministerstva školstva (Grohling) v ničom nezaostávajú.
Kedy začnú hovoriť pravdu?

Guvernér Floridy Ron DeSantis nedávno citoval štúdiu CDC s tým, že „za rúškovaním detí nestojí veda“. Štúdia vykonaná na skupine 90 000 ľudí študentov zo 136 škôl v Gruzínsku ukázala, že nútenie detí nosiť rúška štatisticky neovplyvňuje počet koronavírusových infekcií.

Kedy niektorý z politikov pri výkone svojej funkcie povie biomedicínsku pravdu založenú na empirických dôkazoch? Kedy nejaký starosta alebo primátor zacituje niektorú z desiatok až stoviek vedeckých štúdií, ktoré predkladajú dôkazy o extrémnej škodlivosti nosenia rúšok na školách?
Najslobodnejšia krajina šíri totalitu

Ignorujúc hlas zdravého rozumu pochádzajúci z konzervatívnych južných štátov a vedecké zistenia, „demokratický prezident“ oznámil, že federálna vláda bude v školách účinne presadzovať rúškový nátlak. Takže vzor demokracie a najväčší šíriteľ slobody chce presadzovať totalitu. Biden povedal, že nanešťastie, ako bolo možno vidieť počas tejto pandémie, niektorí politici sa pokúšajú zmeniť opatrenia sociálnej bezpečnosti (to znamená nosenie rúšok deťmi v školách) na politické spory vo svoj vlastný prospech.

Harabinov VEĽKÝ právny manuál k nástupu do škôl. Rodičia, čítajte!
Štefan Harabin nazval svoj rozsiahly príspevok nabitý právnymi informáciami "antimanuálom pre žiakov, rodičov, ale aj pre riaditeľov škôl a učiteľov, ktorí nepodľahli tlaku Covid fašistov". Ponúka ho vo forme vzorového listu. Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Petra Demková


Takže, ak sa človek vo verejnej funkcii riadi zdravým rozumom a biomedicínskymi faktami, tak podľa Bidena koná vo svoj prospech a nie v prospech tých občanov, ktorých práva bráni. S podobným ideologickým prevrátením pravdy sa možno stretnúť (veľmi často) aj na Slovensku. To, čo je objektívne pravdivé sa vyhlási v médiách za lož, a mediálna lož politikov sa vyhlási za biomedicínsku pravdu.
Guvernérom, ktorí sú za dodržiavanie ľudských práv, hrozia

Biden asi z hrôzou zistil, že libertariánski guvernéri „udávajú nebezpečný tón“ v diskusiách o verejnom zdraví. Niektorí guvernéri totiž začali hovoriť pravdu, a dokonca si dovolili spáchať ideologický zločin, keď ju začali zákonom brániť. A predsa pravda v pandemickej dobe, najmä tá biomedicínska, je systémom považovaná za nebezpečnú. Preto Biden poveril ministerku školstva, aby využila všetok svoju moc a dohľad nad školstvom a v prípade potreby podnikla právne kroky proti guvernérom, ktorí sa vraj pokúšali zablokovať a zastrašiť miestne školy a školských úradníkov a učitelia.

Za koho bojuje slovenská vláda?

Takže slovenská vládna garnitúra, ktorá poslušne nasleduje svoj zaoceánsky vzor, asi nemá inú možnosť, ako konať podobným spôsobom. Občania a rodičia tak majú možnosť vidieť pre čie záujmy pracujú slovenskí politici. Do očí bijúca transformácia NR SR, Vlády SR ako aj ÚVZ SR na marketingové oddelenie producentov vakcín dáva jasnú odpoveď.

Vitajte v liberálnom korporatívnom fašizme, ktorý používa heslá o slobode a zodpovednosti pre nastolenie totality.

Prirodzená imunita poskytuje dlhšiu a silnejšiu ochranu pred infekciou, vysvetľuje doktor Piják
Je lekárom s viac ako 40-ročnou praxou, s atestáciou z vnútorného lekárstva, reumatológie, klinickej imunológie a alergológie, hepatológie a posudkového lekárstva. Napriek tomu musí Michal Piják stále presviedčať, že jeho slová o nevhodnosti... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik