Milan Uhrík: Pani Čaputová, ak tu niekto spochybňuje demokraciu, tak ste to v prvom rade Vy!
03 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prezidentka Zuzana Čaputová sa pomaly zaraďuje medzi našich najneobľúbenejších politikov. Svedčí o tom nielen skutočnosť, že na ňu útočí stále viac opozičných politikov, ale i mohutný piskot protestujúcich ľudí v uliciach pri spomenutí jej mena.


Dôkazom klesajúcej obľúbenosti Zuzany Čaputovej bol nielen Deň Ústavy, kedy protestujúci zaplnili ulice Bratislavy aj Košíc, či predtým oslavy SNP v Banskej Bystrici, ale i status europoslanca Milana Uhrika. Šéf hnutia Republika vytkol našej hlave štátu viacero vecí, ktorými sa zaradila medzi kadejakých...
Dokedy budú ešte Slováci voliť kadejakých Lajčákov, Beňové, Čaputové, Korčokov a Naďov...?

„Sme svedkami spochybňovania základných hodnôt a demokracie,“ spomenul Uhrík hneď v úvode Čaputovej slová. „Toto povie osoba, ktorá je zodpovedná za zmarenie ľudového referenda?! Ktorá sa vysmiala 600-tisíc občanom podpísaným na petičných hárkoch a miliónom ďalších ľudí, ktorí si želajú predčasné voľby?“ pýta sa ďalej náš europoslanec a dodáva:

„Pani Čaputová, ak tu niekto spochybňuje demokraciu, tak ste to v prvom rade Vy! Ste spolupáchateľom zločinov tejto vlády. Pretože ste ani raz nezasiahli tam, kde ste zasiahnuť mali (pri diskriminačných zákonoch), zato ste zasiahli tam, kde ste zasiahnuť nemali (sabotovanie referenda). Segregačný zákon o Covid pasoch ste podpísali expresne,“ vyčíta šéf Uhrík prezidentke.



„Úprimne, nevidím rozdiel medzi vládou a prezidentkou. Zlievajú sa mi do jedného celku. Možno má prezidentka šikovných krajčírov, pekné kostýmy a ľúbivé príhovory. Ale to je všetko,“ priznáva Uhrík. „Dokedy budú ešte Slováci voliť kadejakých Lajčákov, Beňové, Čaputové, Korčokov a Naďov...? Kedy pochopia, že medzi nimi nie je žiadny rozdiel, že všetci napokon tancujú presne tak, ako im zapískajú v zahraničí?“ kladie ďalšie otázky šéf Republiky. „Na proteste v Košiciach ľudia najviac vypískali Čaputovú. Verím, že časom ju a jej podobných vypískajú všetci občania,“ končí svoj status šéf hnutia Republika a europoslanec Milan Uhrík.

Prezidentka Čaputová arogantným spôsobom prekročila ústavné právomoci, soptí Belousovová
Prezidentka Zuzana Čaputová stráca popularitu. Počas osláv SNP v Banskej Bystrici ju dav pred bránou Pamätníku SNP niekoľkokrát vypískal, teraz sa do nej pustila Anna Belousovová. Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik