Blaha: Po dnešku môžeme stranu SaS definitívne označiť za fašistickú, chce mi zobrať ročný plat
27 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
"SaS ma chce umlčať, liberálny fašisti strácajú nervy!" Poslanec SaS Miroslav Žiak podal podnet na Tomáša Tarabu a Ľuboša Blahu zo Smeru za tzv. "horálkovú kauzu". Druhý menovaný na sociálnej sieti Facebook reagoval ostrou kritikou.

Blaha reagoval aj na najnovšie kauzy a urážky koaličných lídrov. "Sulík označil známu vedkyňu za "kravu", Matovič označil svojho poslanca Mičovského za "debila". Takto oni reagujú na kritiku. Ale čo čakať od ľudí, ktorí polovicu slovenského národa kvôli inému názoru na očkovanie nazývajú "opicami", "čvargou" a "dezolátmi". Primitív sa nezaprie," začal hneď v úvode.

Takto sa strápňovať, to dokáže len Matovič

Smeráka nenechala chladným ani toľko skloňovaná očkovacia lotéria. Matovičove nedávne slová nasvedčujú tomu, že buď akosi pozabudol na účel lotérie, alebo prezliekol kabát.



"Matovič čelí fiasku s očkovacou lotériou a tak zase klame, až sa práši. Pred pár dňami tvrdil, že dal 20 miliónov do lotérie preto, aby prilákal ľudí na očkovanie. Nevydalo. Ľudia mu na to kašlú. Slovákov si nekúpiš, mafián! A tak chlapec obrátil - vraj očkovacou lotériou chcel očkovaných odmeniť. On si šliape po jazyku na dennej báze - takto sa strápňovať, to dokáže len Matovič," skonštatoval Blaha.

Draxler: Iba "bábková" vláda dychtivo slúži Ukrajine aj bez toho, aby z toho krajina aspoň niečo mala
24 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


Horálková kauza

Slovenskom nedávno otriasla i kauza spoločnosti Sedita, kedy jej majiteľ odkázal nezaočkovaným, aby "ostali doma". To vyvolalo vlnu nevôle a do ohňa prilievali olej i politici. Napríklad poslankyňa Jana Bittó Cigániková či spomínaný Miroslav Žiak sa po vyjadrení majiteľa firmy vyrábajúcej sladkosti veselo fotili s ich produktami.

"Výborne sa zabávam aj na SaS. Strana, ktorá sa oháňa slobodou, na mňa dala podnet a chce mi zobrať ročný plat za moje názory o očkovaní - ževraj som robil reklamu na Horalku. Vyzval som totiž na bojkot sladkostí, ktoré vyrába firma, ktorej majiteľ šíril nenávisť voči nezaočkovaným ľuďom. Pamätáte," pripomenul svojim zverencom v príspevku.
Fašistcké SaS?

"Po dnešku môžeme stranu SaS definitívne označiť za fašistickú stranu. To "a" v skratke ich strany je úplne nadbytočné. Najvtipnejšie na tom je, že poslanec SaS, ktorý na mňa podal podnet, sám robil reklamu na Horalku, fotil sa s ňou, ako si ju rve do seba... Ale to vraj nie je reklama," pousmial sa.

"A teraz mi chcú zobrať akýkoľvek príjem - teror vlády pokračuje a aj tak im to nepomôže. Slováci ich budú ďalej nenávidieť," uzavrel Blaha.

Žiak z SaS zabudol, že je poslancom NR SR: Robil reklamu Horalkám, teraz bude čeliť pokute
24 | 08 | 2021 | Tibor Sipos