Géci školil Čekana a Žiaka o tom, čo je to logika
21 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Podpredseda politickej strany Život NS a známy právnik Marek Géci napísal status, v ktorom musel vysvetľovať ako študentom na aplikačnom príklade, čo je to logika a ako sa logicky uvažuje. Bola to jeho reakcia na detinské útoky Čekana a Žiaka


Doktor Géci pripomenul protežovanému vedcovi Pavlovi Čekanovi video, v ktorom sa arogantne vyhrážal bežným ľuďom, ako ich bude vládna moc šikanovať. „Pán Čekan zjavne zabudol na jeho vtipné video, kde sa smial z nezaočkovaných, ktorí sa budú musieť testovať," napísal právnik. Pavol Čekan sa na pandémii mediálne zviditeľnil a pravdepodobne aj finančne zahojil.

Marek Géci zhodnotil aj úbohé zviditeľnenie poslanca zo SaS slovami: „Žiak? Ten čo má protestujúcich za totálnych hlupákov, dezolátov, atď.?" Takto diktátorsky sa postavil totiž tento poslanec k občanom, ktorí na ulici bojovali za svoje práva legitímnym a demokratickým spôsobom.
Začalo sa školenie pre milovníkov výrobkov od Sedity

„Zjavne treba bojkotovať oboch pánov a je smiešne, že sa oháňajú sociálnou sieťou. Facebook?" píše vo svojom statuse mladý právnik.

Podľa jeho slov zostáva na Facebooku iba preto, lebo tam má svojich fanúšikov. Taktiež dodal, že neinvestuje ani cent do reklamy na tejto sociálnej sieti a vyhlásil, že túto sociálnu sieť finančne nepodporuje. „Rovnako nekupujem sladkosti od danej spoločnosti pána podnikateľa a tiež ich v obchode v regáloch akceptujem, vnímam, ale nekupujem," vysvetľuje logické princípy podpredseda Život NS Géci.

Pčolinská: Syn je vo väzbe po tom, čo informoval prezidentku, premiéra, Kollára a Mikulca
„Vlado išiel po pravde. Zistil, že sa tu manipulujú výpovede. Stačí objednať troch kajúcnikov...“ hovorí. Jej syn podľa nej prišiel na veci, ktoré boli možno pre súčasnú vládnu koalíciu veľmi nepríjemné. Zavreli ho, keď informoval prezidentku,... Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Petra Demková