A titul najbohatšia vládna strana za rok 2020 získava strana OĽaNO za 9,7 milióna eur
21 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

Rok 2020 nebol pre každého rovnako priaznivý. Kým mnohí podnikatelia zatvárali prevádzky a prepúšťali zamestnancov, majetkom politických strán pandémia neotriasla. Titul najbohatšia vládna strana za rok 2020 získava strana OĽaNO za 9,7 milióna eur. Absolútnym víťazom je strana Smer. Ako sú na tom iné politické strany, ktoré sú v parlamente, spracoval portál Extra plus.


Hnutie OľaNO ku koncu roka 2020 malo k dispozícii 9,7 milióna eur. Od štátu dostali 7,8 milióna eur, ďalšie financie na činnosť a za poslaneckého mandáty. "Fyzické osoby im darovali viac ako 71 tisíc eur a právnické osoby 834 eur," konkretizoval portál Extra plus.

Pellegriniho brutálny odkaz Matovičovi
V dnešnom krátkom videu bývalý premiér a líder najsilnejšej opozičnej politickej strany označil Matoviča a spol. za neschopných amatérov, ktorí obalamutili ľudí vo voľbách. Jediné čo im zostáva, podľa Pellegriniho, ako sa s opozíciou vysporiadať je... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ivan Mihale

Ani ďalšie koaličné strany nie sú v mínuse

Sme rodina ku koncu roka 2020 mala majetok vyše štyri milióny eur. Od štátu za hlasy dostali takmer 2,6 milióna eur, tiež dostali ďalšie financie na činnosť a za poslanecké mandáty. Podľa portálu Extra plus 7 768 eur získali z členských príspevkov.

Sloboda a Solidarita ku koncu roka 2020 mala majetok 4,4 milióna eur. Za hlasy získali 1,9 milióna eur, niečo vyše milióna eur získala na činnosť a za poslanecké mandáty a 338 tisíc eur tvorili podľa portálu Extra plus členské príspevky.

Koaličná strana Za ľudí s najmenším počtom mandátov od štátu získala 1,8 milióna eur a ďalších takmer 500 tisíc eur získali na činnosť a za poslanecké mandáty.

Heger agituje: Slová Svätého otca, že očkovanie je prejav lásky, sú múdre a zodpovedné
Premiér Heger zúfalo zachraňuje nepriaznivú situáciu. Na jednom fronte bojuje s nezáujmom Slovákov o očkovanie a na druhom s nezáujem katolíkov o stretnutie s pápežom. Myslel si, že svojím príspevkom na sociálnej sieti zabije dve muchy jednou... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Petra Demková

Absolútnym víťazom spomedzi všetkých politických strán je Smer

"Celkový majetok Smeru-SD bol ku koncu roka 2020, 10,9 milióna eur. Tie sa delia za hlasy vo voľbách, na činnosť a za poslanecké mandáty. Na členskom vybrali viac ako 20 tisíc eur, konkretizuje Extra plus.

Majetok ĽSNS predstavoval čiastku 2,7 milióna eur. Strana Hlas vykázala majetok v hodnote 113 tisíc eur, pritom podľa portálu Extra plus na svoje financovanie využili vlastné zdroje, ktoré tvorili členské príspevky a dary.

Stratil sa zatykač na Mikulcovho kajúcnika. Aká náhoda...
Podľa informácií zverejnených televíziou Markíza sa mal na dlhší čas stratiť zatykač na kajúcnika Petra Petrova. Problém by to nebol, ak by to netrvalo extrémne dlho a nešlo by o zločinca, ktorý mal krivo vypovedať v spolitizovanom... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik