Taraba si skákať po hlave zjavne nedá. Naložil nielen Čekanovi, ale aj Žiakovi
20 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Poslanec NR SR Miroslav Žiak zo SaSk, si na svojom Facebooku kopol do opozičných kolegov. Poslancov Blahu a Tarabu nazval dehonestujúco mentálnymi atlétmi. Predseda Život NS a poslanec Taraba na to reagoval hneď po tom, ako naložil na svojom Facebookovom účte Čekanovi za výroky z rovnakého súdka  



Čekan sa zjavne angažuje už aj politicky

"Neplánujú za toto páni Blaha a Taraba a iní významní predstavitelia boja proti očkovaniu bojkotovať aj Facebook?" Napísal na svojom Facebooku Čekan. Táto otázka súvisela s tým, že na svojom Facebooku upozornil, že spoločnosti Facebook a Google vyhlásili, že do kancelárií pustia len zaočkovaných zamestnancov. Jeho politický názor zverejnila napríklad televízia TA3.

„ ‘Vedec’ Čekan, ktorý sa preslávil debatou, na ktorej sa smial z ľudí, ktorí nebudú zaočkovaní, ako ich budú dookola buzerovať neustálym testovaním s jeho testami, na ktorých bude zarábať, si myslí, že by som nemal mať profil na Facebooku," Taraba vrátil smeč Čekanovi.

Belousovová: Možno nebudeme schopní zvládnuť migráciu Afgancov!
Líderka politickej strany Národ a spravodlivosť (NAS) Anna Belousovová komentovala situáciu v Afganistane na svojom profile na Facebooku. V súvislosti s vývojom v tejto krajine vidí niekoľko rizík. Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik

K Čekanovi sa pridal poslanec zo SaS Žiak. V pozadí znel song "Love is in the Air"

Čekanovi vzápätí kontroval politik Žiak, ktorý statusom vyzval Tarabu a Blahu, aby opustili Facebook. Žiak túto svoju výzvu alogicky zdôvodnil: „Podľa ich vyjadrení proti majiteľovi spoločnosti Sedita, ktorá podľa nich potláča základné ľudské práva, aby okamžite opustili priestor sociálnej siete Facebook! Pretože Facebook žiada svojich zamestnancov, aby boli začipovaní, pardón, zaočkovaní. P. S.: myslíte, že to títo mentálni atléti pochopia?"

„Ani ti nič tu písať nebudem, taký náklad ešte nikto na Facebooku ako ty nedostal. Ty, čo ľudí nazývaš cirkusantmi a kolotočarmi a potom ako potkanik lozíš tunelmi," Taraba opäť vrátil smeč saskárskemu poslancovi.

Pod status Žiaka napísal svoj názor aj pán Marián Pavlík, ktorý si myslí, že by mal vyzývať poslanec Žiak svoj úd, slovami: "Miroslav Žiak, vyzvi svoj úd..."
Vznik vojny statusov

Celá vojna na Facebooku vznikla tým, že majiteľ Sedity sa dosť nevyberavým spôsobom vyjadroval na margo nezaočkovaných ľudí. Podľa jeho prezentovaného názoru, by mali sedieť neočkovaní ľudia doma. Výrok majiteľa Sedity vyvolal celospoločenské pobúrenie.

Na tento krok vyzval Taraba a Blaha ku bojkotu výrobkov zo Sedity. K ich výzve sa pridal aj Tarabov stranícky kolega ,známy právnik, Marek Géci a aj iné významné osobnosti, ktoré bojujú za občiansku slobodu v očkovaní.  Následne poniektorí očkovaní jedinci reagovali detinskými fotkami s nakúpenými horalkami na Facebooku, alebo "hejtovaním" na Facebooku, ako napríklad Čekan, či Žiak. Ich reakcie zverejnil samozrejme mainstream.

Právnik Géci opäť radí ako postupovať, keď vás odmietnu pustiť na pracovisko, alebo do inej prevádzky
Podpredseda strany Život NS JUDr. Marek Géci poskytol na Facebooku svoje právne pohľady a rady, ako postupovať pri porušovaní občianskych a ľudských práv Mikasovými nariadeniami a vládnymi opatreniami Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ondrej Stefik