Jakubec: Peniaze tlačia do očkovacej propagandy namiesto toho, aby ich dali deťom chorým na rakovinu
20 | 08 | 2021 I Petra Demková

Jakubec vopred avizoval príspevkom na sociálnej sieti, že pripravuje video. Dočkali sme sa. Ministra školstva nazval "plešatým ino-orientecom", prezidentku princezno-herečkou zo skládky a nitku nenechal suchú ani na ministrovi obrany Naďovi. Poriadne si kopol aj do Igora Matoviča. 



Prvý bol príspevok na sociálnej sieti

„Aby nevojak Naď hodnotil operáciu v Afganistane a doviezli na SK ( Humenné) 10 migrantov, je smiešne a zároveň vážne. Aby Čaputová sa fotila pri hasičskej technike a hrala na city? Komu? Svojím poradcom? Aby Matovič za peniaze daňových poplatníkov si robil osobné rehabilitačné PR s lotériou a odovzdávaním peňazí (400 tis EUR!) len tak od brucha?“ kládol otázky spevák a zabávač.

„Zastavme to okamžite, lebo za chvíľu o vašich životoch bude rozhodovať už niekto iný a to bude bolieť ešte viac ako doteraz,“ napísal poobede Martin Jakubec.

Prečo navštívil súťažiacu Zuzanu? Matovič nemá žiadne svedomie, zachraňuje len vlastnú zvrátenú šou
Pondelok večer navštívil súťažiacu Zuzanu z Prešova, "aby jej vybavil výhru, o ktorú prišla". Samozrejme... Pravdou však zostáva, že národ si veľmi rýchlo uvedomil bizarnosť celej tej frašky s nezmyselnými pravidlami. Preto musí minister financií... Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Neskôr sa na sociálnej sieti objavilo sľubované video

Jakubca v prvom rade zaujalo úmrtie starostu Bernolákova. Chlap vo veku 42 rokov zomrel nečakane pred niekoľkými dňami. Spevák upozorňuje, že tento mladý človek podstúpil vakcináciu AstraZenecou a zomrel. Ďalšie dohady Jakubec nerozvíja.

Následne sa presunul k téme lotérie. Z peňazí občanov dostane podľa neho „akási baba“, teda Zuzana ako kompenzáciu 400 tisíc z našich peňazí, informuje. Podľa neho len preto, aby sa Matovič zalíškal a urobil si svoje osobné PR. „Za vaše peniaze, za vaše dane si robí osobné PR,“ dodáva Jakubec s pokojným hlasom, ale očividne nahnevaný.
Lotéria je podvod

Spevák vzápätí dodáva, že celá lotéria je jeden obrovský podvod. Kladie otázku, ako sa na to celé pozerajú deti na onkológii. Zachádza ešte ďalej a rozvíja predstavu, ako deti na onkológii, ktoré čakajú na drahú liečbu, majú zapnutú televíziu a vidia tam v nedeľu „prihlúplu, prisprostú lotériu“. „Čo si tie deti môžu myslieť?“ pýta sa Jakubec.

A dodáva: „Peniaze tlačia do umelej propagandy vakcinácie cez lotériu namiesto toho, aby ich dali onkologicky chorým deťom.“ Zabávač hovorí, že ak by on tú kompetenciu mal, peniaze z lotérie by príkazom dal tam, kde je ich treba.
Kopanec do ministra školstva

Následne si spevák kopol do ministra školstva Branislava Göhliga. Nazval ho „plešatým ino-orientecom z ministerstva“. Minister ide potom podľa neho deťom nariaďovať, že sa majú očkovať. „Toto idú pchať deťom do tela?“ pýta sa následne spevák. Jakubec tvrdí, že ak to vôbec dieťa prežije, má doživotné následky. Ako známy vedľajší účinok spomenul zápal srdcového svalu.

Toto je nechutný jarmok s vakcínami, komentuje očkovanie popredný český imunológ
Infektológ, farmakológ a najmä uznávaný vakcinológ prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc., DSc. prelomil mlčanie a poskytol rozhovor pre český internetový portál Svědomí národa. Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič

Nasledujú prezidentka, princezná zo skládky a Naď

Hneď na to prechádza Jakubec na tému Afganistan. „Slávna princezno-herečka zo skládky s Hegerom a Matovičom sa radujú, pretože sú to americké záujmy,“ konštatuje. „Špeciál do Afganistanu, tešia sa, lebo sedia doma. Ale do Humenného doviezli 10 migrantov. A prečo? Pretože Slovensko sa zaviazalo, že ich bude prijímať. Bude ich 100, 1000... a ešte viac,“ varuje Jakubec. Tvrdí, že „tých špeciálov sa ešte zopár otočí“.

Následne komentuje spevák ministra obrany Jaroslava Naďa. Jakubec sa pýta ministra obrany: „Ty, nevojak Naď, prečo si nesadol ty osobne do špeciálu a nešiel do tej prvej línie? Pretože sa minister obrany aj s Korčokom aj s ostatnými ústavnými činiteľmi boja!“ konštatuje. Jakubec má návrh. Ak chce Naď migrantov doviezť, nech ich zloží u seba doma v Hrubej Borši.

Na záver sa Jakubec už len vysmial z prezidentky, ktoré sa fotila s hasičmi. Podľa naho si hasiči želajú, aby tá burina, naši ústavní činitelia, zhorela v pekle.

Heger agituje: Slová Svätého otca, že očkovanie je prejav lásky, sú múdre a zodpovedné
Premiér Heger zúfalo zachraňuje nepriaznivú situáciu. Na jednom fronte bojuje s nezáujmom Slovákov o očkovanie a na druhom s nezáujem katolíkov o stretnutie s pápežom. Myslel si, že svojím príspevkom na sociálnej sieti zabije dve muchy jednou... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Petra Demková