Prečo navštívil súťažiacu Zuzanu? Matovič nemá žiadne svedomie, zachraňuje len vlastnú zvrátenú šou
19 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Pondelok večer navštívil súťažiacu Zuzanu z Prešova, "aby jej vybavil výhru, o ktorú prišla". Samozrejme... Pravdou však zostáva, že národ si veľmi rýchlo uvedomil bizarnosť celej tej frašky s nezmyselnými pravidlami. Preto musí minister financií Igor Matovič zachrániť, čo sa len dá.



Zvrátený nápad ešte zvrátenejšieho psychopata

Ako píše portál HN, "Show Must Go On – spieva Queen a uvedomuje si to aj King Igor." Ten si zaumienil, že použije štátne peniaze - zaočkovaných aj nezaočkovaných, aby zorganizoval lotériu, avšak iba pre zaočkovaných. Nespravodlivosť? Kdeže, ide predsa "o zdravie celého národa".

Tak isto, ako keď sa vláda rozhodla, že zhromaždí zaočkovaných na stretnutí s pápežom Františkom, ktorého príchod očakáva celé Slovensko. Mnoho vedcov, či už pro-vakcinačných alebo proti-vakcinačných, avizovalo a mnohokrát zdôraznilo, že aj zaočkovaní vírus nielen že môžu dostať, ale dokonca i prenášať. Inšpirovať sa a zoceliť svoju vieru so Svätým Otcom však môžu len zaočkovaní. Dokonca aj rizikové skupiny ako seniori, či ľudia so zdravotnými problémami, budú medzi tisíckami ľudí počúvať posilňujúce slová pápeža Františka, aj keď je možné, že efekt bude presne opačný.

Lintner: Všetci naokolo začínajú spravodajstvo situáciou v Afganistane, iba my prioritne riešime očkovaciu lotériu
Posledné dni ukazujú aký je politický svet rozmanitý. Situácia v Afganistane sa po odchode Američanov a vojsk NATO výrazne zdramatizovala, drámu u nás spravil zase Igor Matovič s očkovacou lotériou. Utečenci z Afganistanu utekajú na všetky svetové... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Kto to všetko zaplatí? Odpoveď je zrejmá - my všetci

Ale späť k lotérii. Tento televízny program, ktorý sa vysiela na RTVS, čiže televíznej stanici platenej všetkými Slovákmi, je očividne postavený na absurdných pravidlách. Tak si to zhrňme - RTVS, celé sprevádzkovanie lotérie, moderátori s tučnými honorármi, aj samotné finančné (a nie zrovna najmenšie) výhry - to všetko je platené nami všetkými - aj nezaočkovanými. Dokonca aj tými, ktorí sa nezaočkovali len na základe odporúčania lekára, kvôli zdravotnému stavu.

Ani to však expremiérovi, ex kvôli jeho nikdy nekončiacim prešľapom a medzinárodným trapasom, nezabrnkalo na svedomie. To sme však ani nikto neočakávali. Odkedy je totiž na čele vládnucej strany, vyfarbil sa už niekoľkokrát.

Svedomie by sme teda u neho hľadali len márne. To dokazuje aj jeho príspevok na sociálnej sieti Facebook. Na hlavu postavené pravidlá, kvôli ktorým prišli súťažiaci Slováci o státisíce, teda o šancu zmeniť svoj život k lepšiemu a on sa im vysmeje priamo do tváre skrz svojho "statusovania" na Facebooku. Neuveriteľné? Ani veľmi nie, ide predsa o Matoviča. Áno, toho Matoviča, ktorý na začiatku druhej vlny zhromaždil milióny Slovákov na celoplošnom testovaní a zavinil tak nákazu a následne, žiaľ, aj úmrtie mnohým občanom. Opäť bez náznaku spytovania si vlastného svedomia, náznaku ľudskosti.

Keby navštívil Zuzanu skôr, ako sa jej vysmial skrz sociálne siete, možno diskutovať o zvyškoch jeho svedomia. Nebolo by totiž až tak zrejmé a očividné, že najskôr prejavil svoj skutočný charakter a až potom svoju vypočítavosť.

Hlas vyzýva Matoviča: "Okamžite zrušte očkovaciu lotériu! Je to hanba na hanbu"
Predseda strany Hlas Peter Pellegrini na stredajšej tlačovej konferencii vyzval ministra financií Igora Matoviča, aby okamžite zrušil očkovaciu lotériu a peniaze radšej "vlial" do zdravotného systému. O téme informuje denník... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Diana Zaťková

Skutočný dôvod návštevy Prešovčanky Zuzany

A svedomie "obľúbeného" vladára by sme aj pri návšteve nešťastnej Zuzany z Prešova hľadali bezvýsledne. ​Tej "utieklo" 400-tisíc eur pred očami kvôli tomu, že nepozerala priamy prenos cez TV, ale online. Online prenos bol totiž o desiatky sekúnd pomalší. Ani heslo, ktoré mala včas povedať sa nenachádzalo v rohu obrazovky ako pri televíznom prenose. Jednoducho, jedno nezmyselné pravidlo za druhým, všetko na úkor štátnych peňazí.

Žeby však Matoviča predsa len zašteklili posledné zvyšky svedomia? Kdeže, šéf OĽaNO si je dobre vedomý, že bez osobnej intervencie by len ťažko udržal svoj najobľúbenejší televízny program pri živote. Poznajúc jeho povahu možno predpokladať, že aj najskloňovanejšie z bizarných pravidiel o 20 sekundách je jeho osobným výtvorom.

Cieľom žrebovanie tak nie je akési "dohovorenie" či presviedčanie nerozhodnutých a odporcov. Ide o zisťovanie, čoho sú Slováci schopní urobiť pre peniaze. Aj samotná šou ľahko pripomína audiotextovú šou, kde prevažne naivní seniori volajú, aby zodpovedali ľahké otázky. Automat ich však následne vyzve, aby už "len" niekoľko hodín vydržali na linke...

Matovičova očkovacia lotéria zabáva celý internet. Zrejme až na pani Zuzanu z Prešova (FOTO)
Slováci majú o zábavu postarané, aj keď mnohých skôr praktiky donútiť občanov k očkovaniu hnevajú. Internetom sa šíria meme obrázky súvisiace s očkovaciou lotériou, ktorú inicioval expremiér a minister financií Igor Matovič. Slováci to nedarovali... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Tibor Sipos