Smiešneho Hegera vypískali, vynadali mu a utiekol. On si aj tak ide svoje - vraj diskusii sa nevyhýba
16 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Premiér Eduard Heger je asi jediný z OĽaNO či z vlády, kto chodí kade-tade po Slovensku. Občas sa dostane aj do kontaktu s bežnými ľuďmi. Tí, ktorých stretol v Poltári či pri kladení vencov v Kališti, ho nechválili, ba práve naopak, poriadne mu vynadali a vypískali ho.


Situácie, aké zažil premiér Eduard Heger v Poltári a v Kališti, rozhodne nie sú bežné. Mnohí ľudia, ktorí tam boli prítomní, mu nadávali, ba doslova ho vypískali. V statuse predseda vlády zareagoval na oba incidenty. Pritom v Poltári zo slávnostnej akcie doslova zutekal.
Drvivá väčšina Slovákov vraj chápe, že jedine trpezlivý dialóg a spolupráca vedú k úspechu

„Odnikiaľ neutekám, pokojne načúvam,“ napísal na úvod statusu Heger. Dodáva, že sa nenechá zastrašiť a odradiť od vecných rozhovorov s občanmi. „Diskusie som sa nikdy nebál a platí to aj pre poľutovaniahodné incidenty v Poltári či Kališti,“ narieka premiér. A ešte aj situáciu otáča proti ľuďom. Vraj prejavy neúcty, strata rešpektu k obetiam, pietnym miestam a veľkým historickým udalostiam sú smutnou súčasťou našej reality.

Heger to schytal priamo do tváre: „Fúúúúúj“, „Hanba“ či „Zlodejská banda!“ kričali rozhnevaní Poltárčania (VIDEO)
Mala to byť sláva, miesto toho iba piskot, nadávky a napokon útek preč. Asi tak sa odohrávala návšteva premiéra Eduarda Hegera v Poltári. Predseda vlády bol tak prvým koaličným politikom, ktorý na vlastnej koži pocítil, aký je on a jeho vláda ľuďmi... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021


„Rovnako ako nadávky, ktoré som si počas návštevy regiónov vypočul,“ píše ďalej Heger, na adresu ktorého sa sypali nadávky najmä v Poltári.



„Niekoľko ľudí sa tu snaží krikom ovládnuť verejný priestor a prehlušiť pravdu. Ale neprehlušia ju. Drvivá väčšina občanov na Slovensku chápe, že jedine trpezlivý dialóg a spolupráca vedú k úspechu. A ja som trpezlivý,“ bije sa do pŕs na Facebooku Eduard Heger.

Zatiaľ to však tak vôbec nevyzerá, pretože s „krikľúňmi“ sa zoči-voči napriek svojej silnej ochranke nepostavil diskutovať ani raz. A o tom, že by mal ľuďom čo vysvetľovať, nepochybuje hádam nikto.

„Fašista! Fašista! Fašista!“ Kričali ľudia v Nemcami vypálenom Kališti na premiéra Hegera
Premiér Eduard Heger to nemá ľahké. Hoci sa snaží chodiť pod Slovensku a robiť čo môže aby upokojil vášne ľudí namierené voči jeho vláde, nie veľmi sa mu to darí. Prvú „facku“ dostal od ľudí v Poltári, teraz si vypočul svoje od tých, ktorým sa... Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik