Juraj Draxler o Matovičovi po pozretí lotérie: Je to čistý debil! Ešte raz: Debil!
16 | 08 | 2021 I Petra Demková

Na ministra financií sa to kvôli očkovacej lotérii sype. Gala program, ktorý má navnadiť ďalších Slovákov dať sa očkovať, očividne rozzúril mnohých a aj bývalého ministra školstva. Ten sa zmohol len na jedno – je to čistý debil. Ešte raz: Debil.


Juraj Draxler očividne pozeral očkovaciu lotériu, ktorú odvysielala RTVS v nedeľu večer. Okamžite ho svrbeli prsty a musel niečo k tomu, čo videl, napísať.

„K dnešnej premiére lotérie poviem len toľko: V živote som stretol celý rad európskych ministrov financií. Jednému semináru ministrov financií som v Paríži dokonca predsedal (s E. Macronom, ktorý bol vtedy tamojším ministrom hospodárstva),“ začína svoj príspevok na Facebooku bývalý minister.

„Takže ich naozaj dobre poznám. Niektorí sú super chytrí. Niektorí poslabší. Niektorí veľmi slabí. Ale len o jednom sa dá povedať, že je čistý debil. Ešte raz: debil. Dobrú noc,“ zhodnotil Draxler bez zbytočných slov.

Následne Draxler nakrútil ešte aj video. V ňom žiada, aby RTVS celú očkovaciu lotériu okamžite stiahla z obrazoviek. Verejne vyzval riaditeľa RTVS, aby sa nad touto možnosťou skutočne a vážne zamyslel. Podľa bývalého ministra je lotéria aktivitou doslova "proti ľudskej dôstojnosti". Draxler zdôraznil, že Igor Matovič "musí z politiky odísť". Je to podľa neho človek, ktorý patrí do odborných rúk a musí sa liečiť.

Spustila sa očkovacia lotéria! Lukáš a Zuzany prišli kvôli šialeným pravidlám o závratné sumy
Tak, a už sa to rozbehlo. Verejnoprávna RTVS včera večer odvysielala prvé žrebovanie očkovacej lotérie. Čo na tom, že sa vyhadzujú peniaze aj tých, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať, čo na tom, že podmienky sú pre niekoho absolútne neprijateľné, čo... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik