Zrazu je ticho: Pellegrini sa od prevalenia úplatku 150 tisíc eur akosi stiahol do ústrania
14 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Ide jednoznačne o jednu z najväčších korupčných káuz expremiéra Petra Pellegriniho. Líder opozičného Hlasu podľa výpovede kajúcnika Daniela Čecha prijal úplatok v astronomickej výške 150 tisíc eur. Zdá sa však, že Pellegrinimu sa k novým informáciám akosi nechce vyjadrovať, píše Pluska.


Bývalý viceprezident Finančnej správy (FS) SR Daniel Čech vypovedal, že šéf Hlasu mal prijať tento úplatok od bývalého šéfa FS Františka Imreczeho. Pellegrini sa však k týmto závažným tvrdeniam stále nevyjadril. Keby sa tieto slová potvrdili, nielenže by musel skončiť s politikou, ale aj priamo vo väzení.

Opozičný poslanec ešte len pár dní pred Čechovou výpoveďou organizoval tlačové besedy aspoň raz do týždňa. Televízii Markíza však odkázal, že rozhovor, v ktorom by sa mohol obhájiť a reči kajúcnika vyvrátiť, odmieta. Skrýva snáď niečo? Musí si nechať ešte nejaký čas, aby obhajobu dobre premyslel?

Šéf polície sa tvári ako muzikant, pritom sa mu to rozpadáva pod jeho nohami
Aj keď sa šéf polície plukovník Kovařík tvári, že všetko je v najlepšom poriadku, tak napriek tomu, svoju funkciu nielen nezvláda, ale pravdepodobne aj zneužíva svoje postavenie kriminogénnym spôsobom. De facto o tom Píše online portál Plus jeden... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK