Valachová: Začnite sa starať o zdravie tým, že vypnete správy
12 | 08 | 2021 I Gabriela Fedičová

Martina Valachová, šéfredaktorka online magazínu 40plus vyzýva k starostlivosti o zdravie. Upozorňuje na to, že očkovacia lotéria je politický marketing platený z našich daní. Na druhej strane zomierajú ľudia alebo sú odkázaní na zbierku plastových vrchnáčikov.


Valachová v článku zverejnenom na webstránke 40plus poukazuje na to, že v online priestore nenašla žiadnu výzvu, ktorá by pochádzala priamo z ministerstva, aby si ľudia pestovali zdravie. Heslá Zdravie je sloboda, alebo Zdravie je víťazstvo zadala do vyhľadávača a odporúčalo ju na stránky bylinkárok alebo trénerov zdravia.

Peklo na jeseň bude na Slovensku iba kvôli výhodám pre zaočkovaných, ktoré sú falošné
"Prosím a vyzývam k vzájomnému pochopeniu a rozlišovaniu medzi skutočným a falošným. Inteligentní ľudia by sa mali spájať. Bez ohľadu na očkovanie a záujmy politikov, ktoré tu, priznajme si, sú. A sú kolosálnych rozmerov. A tiež... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ministerstvo stavilo na lotériu, ktorá ide v televízore a ničomu neprispieva

"My ľudia by sme mali zobrať rozum do vlastných rúk a skúsiť si v polovici leta nastaviť vlastné pravidlá ako podporiť imunitu. A je jedno v akom tábore rozdelenej spoločnosti sa nachádzate. Okrem vírusu nám stúpajú aj iné civilizačné choroby. A stúpajú rapídne. A jediným liekom ako zvládnuť tento nápor, je začať od seba. Skúsiť ráno s čistou hlavou. Skúsiť pestovať vlastné zdravie. Skúsiť robiť tie jednoduché kroky. Pozrieť sa na jedálniček. Vypnúť správy," tvrdí Valachová v článku, ktorý nájdete tu.

Otvorený list Zuzane Vargovej z tímu daňových poplatníkov, podľa ktorej časť z nich sú "tupelá"
"Vy ste aktuálne v tíme, ktorý platia daňoví poplatníci tejto krajiny. Neviem, či ste si toho vedomá. Pracujete na ministerstve a o väčšine Slovákov si myslíte, že sú tupelá. Prečo o väčšine? Lebo tá väčšina, ktorá si od vás vyslúžila názov tupelo,... Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová