Peter Pčolinský: Prečítajte si, kto je dohadzovač svedkov ušitých na mieru!
11 | 08 | 2021 I Petra Demková

Poslanec Pčolinský sa nevie ani ako člen koalície zmieriť s tým, ako sa vyšetrujú veľké kauzy, ktoré momentálne hýbu Slovenskom. Tými sa súčasná vláda mimoriadne pýši. Ako môže byť ďaleko od pravdy, keď už aj člen koalície hovorí o tom, že svedkovia v kauzách, ktoré smerujú k Robertovi Ficovi a iným bývalým špičkám štátu, sú „podvod“?   



Pčolinský na Facebooku

Peter Pčolinský si tentokrát posvietil na osobu zvanú Tiger, známeho podvodníka a kriminálnika, ktorý je dnes významným svedkom vo veľkých kauzách. Do vyšetrovania tých sa pustila súčasná vláda. Chce tak splatiť dlh verejnosti. Myšlienkou boja proti korupcii totiž vyhrali voľby. Ukazuje sa však, že sami sú najväčší podvodníci a korupčníci.

Peter Pčolinský na Facebooku napísal toto o svedkovi, ktorému sa hovorí Tiger: „Dlhé roky je obžalovaný, dlhé roky sa to naťahuje, dlhé roky ho držia ‘za gule’. Nech sa páči, prečítajte si, kto je hlavný dohadzovač svedkov ušitých ‘na mieru’, kamarát vyšetrovateľov a funkcionárov. Peter Petrov alebo aj Tiger, v súčasnosti hľadaná osoba.“

Peter Pčolinský: Pre OĽaNO platí prezumpcia neviny iba u ich vlastných "našich"
Dvojaký meter u OĽaNO je fakt. Členovia i vedenie hnutia to dokazujú verejnosti prakticky od volieb. Naši vlastní "naši" sú naši, iní "naši" sú mafiáni. Prinajlepšom "kajúcnici". Tvrdí to aj poslanec za Sme rodina Peter Pčolinský: "Pri mojom... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ivan Brožík

Toto píše člen koalície!

Toto píše člen koalície, ktorá sa pýši vyšetrovaním mega-káuz. Áno, Peter Pčolinský má na to, čo robí, svoju motiváciu. Rovnakým postupom idú totiž aj proti jeho bratovi, bývalému šéfovi SIS, Vladimírovi Pčolinskému. Ako? Cez vyfabrikovaných svedkov a kajúcnikov.

Kto je kajúcnik? Kajúcnik je osoba, sama s kriminálnou minulosťou, ktorej niekto ponúkne spoluprácu. Kajúcnik sa výmenou za svedectvo buď čiastočne, alebo úplne vykúpi zo svojich hriechov. Nevymenili by ste roky slobody za zopár viet, ktoré vám niekto našepkal? Nie je to nič ťažké. „Len povedz to, čo potrebujeme a si voľný...“

Takže už aj člen koalície hovorí o podvodoch vo vyšetrovaní veľkých káuz. Niekedy otvorene a niekedy v inotajoch, či opatrne.
Poslanec priložil aj článok. Kto je svedok Tiger?

Pčolinský k svojmu príspevku na sociálnej sieti pripojil aj článok z Plusky s názvom: Tiger pod ochranou mocných: Ušiel kvôli pokynom "zhora".

V článku sa píše aj toto: „Pri nedávnej zmarenej akcii policajnej inšpekcie sa podarilo ujsť tridsaťpäťročnému Petrovi Petrovovi, prezývanému Tiger. Aktuálne je obvinený z krivej výpovede a marenia spravodlivosti v mediálne známych kauzách. Napriek pomerne mladému veku má Petrov za sebou aj pestrú minulosť. Už v roku 2013 podal prokurátor na Okresný súd v Nitre obžalobu na Tigra za obzvlášť závažný zločin podvodu, ale verdikt je stále v nedohľadne. Spis už neskutočných osem rokov zapadá prachom. Kto držal a vlastne stále drží nad Tigrom ochrannú ruku?“

Denník N robí z mafiánov celebrity mravnosti a v politike podporuje len idiotov
Najnovší počin slovenského mainstreamu je velebenie kajúcnikov. Denník N, na čele ktorého v tomto smere stojí Monika Tódová, sa spustil dokonca až tak hlboko, že najväčšieho korupčníka spomedzi všetkých gaunerov promujú priam ako symbol mravnosti a... Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič


V článku portálu Plus 7 dní sa dočítate aj toto: „Ako vtedy ( v roku 2019) upozornila strana SaS a doložila to aj výpismi z obchodného registra, Petrov mal na daniach nedoplatok vo výške skoro štyroch miliónov eur. Vo firmách, na ktoré poslanec odkazoval, pôsobili ako konatelia a spoločníci osoby z Maďarska a Rumunska. Petrov v nich už nefiguroval.“
Podvodník Tiger hlavnou hviezdou vyšetrovaní

„Podľa našich informácií sa Tiger pred rokmi vydával za inú osobu a pod menom Michal Starina nakupoval kamióny. Zaplatil vždy len prvú splátku, ostatné peniaze od neho nikto nevidel a kamióny predal ďalej. V tejto veci prokurátor ešte v máji 2013 podal na Petra Petrova, alias Tigra, obžalobu,“ pridáva Plus 7 dní informáciu z Petrovovej minulosti. Jednoducho – podvodník par excellence.

Tiger dnes zohráva obrovskú rolu v tom, čo sa deje okolo vyšetrovaní veľkých káuz. Koalícia tvrdí, že sa sťahuje slučka okolo krku Roberta Fica. Sťahuje? Ale ako? A akými dôkazmi? Podvodne vyrobenými?

Podľa posledných informácií Tiger spolupracoval s NAKA inak, ako to vyžaduje zákon. Veci sa vyšetrujú inak, ako zákonne.

„Vypovedal, ako sa to komusi hodilo, zháňal ďalších „ochotných svedkov“ a inštruoval ich, čo majú kde povedať (Tiger - poznámka red.). Vďaka odposluchom oficiálne schváleným súdom vieme, ako Tiger v marci 2021 vyšetrovateľovi Tomášovi Emmelovi hovoril: „Tomi, čo sa my dvaja dohodneme, to budem vypovedať, aby ti to sedelo.“ Vyšetrovateľ Emmel potvrdil, že takýto rozhovor medzi ním a Tigrom sa naozaj uskutočnil,“ informuje v závere článku portál Plus 7 dní.

Matovičov režim a jeho médiá chcú poslať Fica do žalára, lebo sa ho boja!
08 | 08 | 2021 | Aneta Leitmanová