Fico: Hlavní zosnovatelia zrady v SMERe sú Kažimír a Pellegríni
10 | 08 | 2021 I Ivan Mihale

V najnovšom statuse Róberta Fica,  sa objavilo niekoľko zauímavých informácii. Ako hlavných zosnovateľov zrady v strane SMER- SD označil Kažimíra a Pellegriniho. Tiež uviedol, že všetky otázky týkajúce sa Guvernéra NBS Kažimíra adresovali Pellegrinimu. Status uvádzame v plnom znení:


"Všetky otázky týkajúce sa Guvernéra NBS P. Kažimíra patria P. Pellegrinimu, lebo títo dvaja páni boli hlavní zosnovatelia zrady v SMERe.
To ale nebráni strane SMER - SD skonštatovať, že považuje všetky obvinenia P. Kažimíra za vymyslené s jediným cieľom - zbaviť P. Kažimíra funkcie Guvernéra NBS a dosadiť tam I. Mikloša, ktorý sa bez hanby do tejto funkcie tlačí ako slon do drogérie. Je to ten istý scenár, ako vymyslené obvinenie D. Kováčika s cieľom posadiť na jeho stoličku právoplatne odsúdeného páchateľa Lipšica.
Odporúčame poslancovi Kremskému, aby výzvu na odstúpenie adresoval ministrovi Mikulcovi, ktorého podozrenia z korupcie sú podopreté dôveryhodnými svedkami, na rozdiel od nájomných udavačov."



Šok: Ficov Smer je so 16 percentami už na čele prieskumov, Hlas je druhý, OĽaNO až štvrté!
Volebné preferencie strán sa vyvíjajú ako na hojdačke. Kým doteraz bol absolútnym suverénom Pellegriniho Hlas, teraz sa vyhupol na čelo Ficov Smer. V statuse na sociálnej sieti zverejnila prieskum agentúra Vox Politico. Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik