Baránek: V normálnej krajine sú idioti buď v liečebni, alebo doma na práškoch
10 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcinácia proti koronavírusu mala byť jedinou zbraňou ako túto pandémiu poraziť. Ako sa ale ukazuje, ani zďaleka to nie je tak. Škoda len, že na to prišlo iba veľmi málo politikov a odborníkov. Teda prišli na to iba tí, ktorí rozmýšľajú a nepozerajú na plné vrecká peňazí.


Na Slovensku najskôr spustil Igor Matovič atómovú bombu s plošným testovaním, ktoré doslova vyzabíjalo viac ako 12-tisíc ľudí. Teraz on a jemu podobní použili druhú atómovku – očkovanie. To síce toľko mŕtvych samé o sebe neprinesie, lenže umieraniu, aj zaočkovaných, nezabráni. Hoci sa všade rozpráva, že áno. Jasne to v statuse pomenúva aj politický analytik Ján Baránek, ktorý si zobral na pomoc odborníkov z Izraela.
V Izraeli to už zistili - očkovanie problém Covidu nevyrieši

„V jednej z najzaočkovanejších krajín sveta, v Izraeli, premiér zhruba pred mesiacom vyhlásil, že očkovanie problém Covidu nevyrieši a odvolal sa aj na skúsenosti z Veľkej Británie,“ píše v úvode Baránek a dodáva, že dávno pred izraelským premiérom jeden fyzik, takisto Žid, skonštatoval, že iba idiot si môže myslieť, že keď niečo urobí a nevyjde to, keď to urobí znovu a rovnako, tak sa to podarí.



„Naši odborníci si, na rozdiel od izraelského premiéra myslia, že keď to urobíme ako v Izraeli, tak nám to VYJDE!!! Takže očkovať, očkovať, očkovať... Mýlim sa, keď si myslím, že v normálnej krajine sú idioti buď v liečebni, alebo doma na práškoch? A neobviňujte ma, že som vulgárny. To povedal Einstein,“ konštatuje v samom závere svojho statusu Ján Baránek.

Baránek navrhuje dať do očkovacej lotérie atraktívnejšie ceny. Tie, ktoré navrhuje, vás isto dostanú
Očkovacia lotéria rezonuje Slovenskom hneď z viacerých dôvodov. Rozdeľuje ľudí, je diskriminačná, ľudia neveria, že sa v nej nebude podvádzať. Nech je už tak či onak, politický analytik Ján Baránek to v statuse zobral úplne z inej strany. A veruže... Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik