Murín: Občania, čo aj používajú mozog na kritické myslenie, sa bránia experimentu s vakcínami
07 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcína je sloboda? Alebo vakcína sú problémy so zdravím a neraz aj smrť? Čo si vyberiete? Dá sa argumentovať, že veď XY percentám sa nič nestalo. Kto si však môže byť istý, že sa neocitne v druhej skupine? Lotéria? Možno, no s vlastným zdravím a najmä životom. A o ten by malo každému ísť.


Téma vakcinácie neobchádza ani Gustáva Murína prírodovedca, biológa, spisovateľa, publicistu či dramatika. V statuse sa zameral na to, aby ukázal, čo všetko po vakcinácii postretlo ľudí z jeho okolia. Argumentuje, že experimentálna vakcína nie je vôbec sloboda, ale hazardovanie so svojím telom a zdravím. Najhoršie však je, že nielen kompetentní, ale aj mainstreamové médiá o tom mlčia.
Smutné príbehy ľudí postihnutých očkovaním

„Hanlivý výraz ‘antivaxeri’ šíri u nás žltá tlač. Tá nám stvorila Psychopatovičovu vládu zloženú z bábkoherečky, mafiánskeho multitrtka a Kočnerovho kamoša. A propaganda na RTVS," začína status Murín. Dodáva, že v rozpore s tým príslušný zdravotnícky úrad konečne priznal viac ako sedem tisíc nahlásených prípadov vedľajších účinkov očkovania experimentálnymi vakcínami. „Je to len špička ľadovca, lebo väčšinu prípadov občania ani nenahlásia. Čo je však to číslo oproti skutočným životným tragédiám?“ pýta sa Murín. A pridáva aj smutné ľudské príbehy zo svojho okolia.

Murín: Vážne zdravotné komplikácie, až po úmrtia, sú už dnes zrejme častejšie v prípade očkovania, než u delta-mutácie
Gustáv Murín je slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik a scenárista. Napriek tomu, či práve preto, sa zaujíma o dianie na Slovensku zo širšieho uhla pohľadu. Tak, ako to spravil aj vo svojom najnovšom... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Priateľ vo vyššom veku, pôvodne športovec, má po očkovaní takú zvýšenú cukrovku, že je v ohrození života. Pôvodnému aktívnemu novinárovi vo vyššom veku po očkovaní ochrnula polovica tváre. Tak, že už niekoľko mesiacov nevedel zavrieť jedno oko. Riešenie? Naši lekári mu zošli viečka!. A do tretice, kedysi veľmi známy televízny moderátor je po očkovaní na vozíčku, lebo mu po prvej dávke sčerneli oba palce na nohách. Museli mu ich amputovať. A to ešte nehovoríme o smrteľných infarktoch a mŕtviciach.“

Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá zo štátnych peňazí a zneužíva ich, rozhorčuje sa Murín
Od rána do večera čítam v liberálnych médiách, aký zlý je Smer a ako sabotujeme to úžasné očkovanie, píše vo svojom statuse na Facebooku publicista Gustáv Murín. "Všimnite si, médiá šíria tú najprimitívnejšiu očkovaciu propagandu a infantilne... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič

Dnes sú po vakcinácii už tisíce až desaťtisíce postihnutých na celom svete

„Pre toto sa občania, čo aj používajú mozog na kritické myslenie, bránia experimentu, kde je priamo v sprievodnom letáčiku jednej z vakcín napísané, že drastické vedľajšie účinky (ako je to ochrnutie polovice tváre) sa vyskytuje u každého tisíceho zaočkovaného! To znamená dnes už tisíce až desaťtisíce postihnutých na celom svete. Paradoxne teda neisté následky covidu (v delta mutácii vraj desaťnásobne menšie než pôvodne) nahradili a už aj predbehli farma-firmami zaručené vedľajšie následky očkovania,“ konštatuje ďalej známy publicista, biológ a prírodovedec. Doslova výsmechom podľa neho je, keď sa nejaká doktorka pridá k oficiálnej propagande.



„Lebo to je psychického pôvodu spôsobené obavou z očkovania?! Ako mohla takáto osoba vôbec dostať lekársky diplom?! Tak, kde ste ‘chrabrí investigatívci’, že o tomto nepíšete?! Kde sú novinári SME, Týždňa, Aktualít.sk, Denníka N, že tak vzorne mlčia?“ kladie vážne otázky Gustáv Murín.

Na záver dodáva: „Už opäť tu máme zakázané témy. A sloboda prejavu je oficiálne ignorovaná? Chcete prispieť k riešeniu, chcete pomôcť iným? Nahláste vaše skúsenosti s vedľajšími účinkami tohto nasilu nanucovaného očkovania.“ A k svojmu statusu prikladá aj linku na ŠÚKL, kde sa dajú všetky vedľajšie účinky po vakcinácii, ale i po požití iných liekov nahlásiť.

Začína brutálna kriminalizácia tých, čo uplatňujú právo na ochranu vlastného zdravia? pýta sa Murín
Slovensko začína byť krajinou neobmedzených možností. Aj očkovacieho teroru, ktorý miestami ľudský rozum neberie. Tak, ako v prípade, ktorý v statuse na sociálnej sieti ponúkol prírodovedec, biológ, publicista, dramatik a spisovateľ Gustáv... Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik