Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá zo štátnych peňazí a zneužíva ich, rozhorčuje sa Murín
01 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič
Od rána do večera čítam v liberálnych médiách, aký zlý je Smer a ako sabotujeme to úžasné očkovanie, píše vo svojom statuse na Facebooku publicista Gustáv Murín. 


"Všimnite si, médiá šíria tú najprimitívnejšiu očkovaciu propagandu a infantilne obhajujú zločiny Hegeromatovičovej vlády. A tak som sa pozrel na to, prečo to robia." začín svoj status Murín a kladie kľúčovú otázku:



Žeby kvôli prachom?

"Otvoril som Centrálny register zmlúv, či náhodou štát nekorumpuje médiá prostredníctvom peňazí daňových poplatníkov. A ajhľa, čo som našiel. Vydavateľ Aktualít dostal od štátu na očkovaciu kampaň takmer 100 tisíc EUR. Vydavateľ Denníka N takisto. Desiatky tisíc išli aj vydavateľovi SME a ďalším médiám. A úplná pecka. Televízia Markíza dostala za posledné mesiace od štátu a štátnych firiem … sadnite si, prosím… 5 miliónov EUR. Hovoria tomu – nákup vysielacieho času. Ja tomu hovorím, že si kupujú médiá." píše Murín.


Keby sa ľudia spojili, populisti by nemohli presadzovať povinné očkovanie, tvrdí Laššáková
Príkladom liahne populistických politikov je podľa Laššákovej Progresívne Slovensko. "Vakcinačná kampaň, ktorú pretláčajú mainstreamové médiá, našla v tejto strane dokonalého zástancu," píše. "Namiesto toho, aby sprostredkovávali dialóg medzi... Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová

Hlavný denník sa tiež venoval tejto téme v článku Občania platia milióny na reklamu vakcín. Zarába na tom farmaceutická spoločnosť. Táto téma je však extrémne zaujímavá a ponúka väúčší priestor na otázky, než odpovede. Markíza dostala priamo od Ministerstva zdravotníctva na očkovaciu kampaň 900 tisíc EUR. Ďalších 720 tisíc išlo od Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Murín sa pýta "Na čo asi?"



Oligarchické médiá prichytené pri čine

Od štátneho Tiposu dostala Markíza rovno 3,5 milióna. "Z toho sa až krúti hlava. Nemajú peniaze na ľudí, berú dôchodky seniorom, nedali takmer nič na štátnu pomoc – ale do médií rvú milióny! A potom sa čudujeme, že médiá od rána do večera špinia na opozíciu a propagujú očkovanie spôsobom, že by aj Goebbels mohol závidieť." rozhorčuje sa publicista.


Na trhu sa objavila najnovšia kniha Gustáva Murína "Generál Lučanský"
Známy spisovateľ Gustáv Murín vydal najnovšie knihu o generálovi Milanovi Lučanskom. Hlavný denník prináša exkluzívne vybrané ukážky tejto knihy s láskavým dovolením autora. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Robert Merva

"Žiadne iné názory, žiadne objektívne informácie, nič o vedľajších účinkoch, nič o rizikách. Len hnať ľudí ako dobytok. A hejtovať Roberta Fica, že čo si to dovoľuje, že sa ako slobodný človek nechce dať zaočkovať. Prachsprostá štátna korupcia. Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá, naliala do nich milióny zo štátnych peňazí a zneužíva ich na útoky na opozíciu a kritikov." tne do živého Murín.



Kde je teraz NAKA?

"Ak sa potvrdí, že takto zalepujú médiám ústa a kupujú si ich priazeň – potom ide o najväčší korupčný škandál v dejinách Slovenska." analyzuje autor a svoj status uzatvára konštatovaním, že média a politici "Klamú, manipulujú, šíria nenávisť. Chcú z ľudí urobiť pokusných králikov, ohrozujú dokonca aj naše deti. Za prachy. Za milióny, čo do nich lejú, by zapredali aj vlastné mamy."


https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/01/medzinarodny-skandal-unikla-zmluva-medzi-pfizerom-vakcina-je-tunelovanie-statnych-rozpoctov/