Už sa to začína?! Spoločnosť Google nariadila svojim zamestnancov povinné očkovanie
29 | 07 | 2021 I Lukáš Leca

Technologický gigant Google vyhlásil, že všetci jeho zamestnanci vracajúci sa do práce budú musieť byť zaočkovaní. Rozhodnutie spoločnosti Google prichádza v čase, keď prezident Joe Biden zvažuje povinné očkovanie pre všetkých federálnych pracovníkov, informuje portál RT.


Od začiatku pandémie spoločnosť Google poslala väčšinu svojich zamestnancov (približne 140 000) domov, aby pracovali na diaľku. Teraz sa však priestory technologického giganta znova otvárajú a pracovníci sa vracajú do kancelárii. Avšak až po zaočkovaní, uviedol v stredu generálny riaditeľ Sundar Pichai svojim zamestnancom v e -maile.

"Každý, kto príde do práce, bude musieť byť zaočkovaný," napísal Pichai. Dodal že táto politika bude zavedená v USA v najbližších týždňoch a potom na celom svete.

Zamestnanci, ktorí sa nechcú vrátiť k osobnej práci, budú môcť pracovať z domu do októbra.

„Prevažná časť“ pandémie v Spojenom kráľovstve skončí do októbra, tvrdí britský epidemiológ
Epidemiológ Neil Ferguson tvrdí, že „prevažná časť“ pandémie v Spojenom kráľovstve môže skončiť do konca októbra. Poznamenal tiež, že vysoká miera zaočkovanosti výrazne znížila počet hospitalizovaných a úmrtí v krajine, informuje portál... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Lukáš Leca


Google je zatiaľ najväčšou súkromnou spoločnosťou, ktorá nariadila povinné očkovanie pre svojich zamestnancov, ale celá americká vláda by to mohla čoskoro nasledovať.

Prezident Joe Biden v utorok novinárom povedal, že sa v súčasnosti "rozoberá" téma zaočkovania federálnych pracovníkov. Správy z médií naznačujú, že oznámenie k tejto téme by mohlo prísť už vo štvrtok.

Ruská flotila a lietadlá previedli svoje vojenské skúsenosti počas Dňa námorníctva v Petrohrade (VIDEO)
V Petrohrade sa konala každoročná prehliadka Dňa námorníctva, na ktorej sa zúčastnili desiatky vojnových lodí a lietadiel, informuje portál RT. Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Lukáš Leca