Po roku sa ukázalo, že najväčší mafián je samotný Matovič a jemu blízki ľudia, prezrádza Blaha
27 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Boj o hlavu ministra vnútra Romana Mikulca sa v našom parlamente pomaly začína meniť na frašku. Raz neprídu do práce jedni, potom druhí a vyzerá to tak, že podobným štýlom chcú naši poslanci pokračovať aj naďalej. Toto sú tí ľudom volení zástupcovia, ktorým má ísť v prvom rade o blaho tých, čo ich do tejto veľmi dobre platenej funkcie dostali.


V polícii, ale aj v jej čele nebolo už dávno toľko marazmu ako je teraz. Aj preto je na parlamentnom stole už druhé odvolávanie ministra Mikulca. So zaujímavým pohľadom naň prišiel v statuse podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý však neobišiel ani niekoľko iných udalostí spájaných so šéfom rezortu vnútra, vrátane u Blahu tak obľúbenej témy - smrti generála Milana Lučanského.
Ako Mikulec bojuje so zločinom? Pomáha kriminálnikom!

Ľuboš Blaha to vidí tak, že nad Romanom Mikulcom sa zmráka a jeho ďalšia politická existencia sa nedá obhájiť. Vidia to vraj už aj v koalícii. „Pred mesiacom to bola teória SIS, dnes je to už potvrdené, že v bezpečnostných zložkách funguje mafiánska sieť narafičených udavačov,“ konštatuje hneď v úvode statusu podpredseda Smeru-SD a dodáva, že jeden sa už priznal.

„Volá sa Csaba a vymyslel si obvinenie na Kováčika, ktorého sa potrebovali zbaviť, aby dostal špeciálnu prokuratúru pod kontrolu ich mäsiar Lipšic. Ďalší dvaja kriminálnici, na ktorých vymyslených obvineniach postavili obvinenia na Milana Lučanského a ďalších, sú na úteku,“ pripomína Blaha s tým, že inšpekcia by ich aj chytila, no zhora od Mikulcových ľudí došiel pokyn, aby akciu prerušili. „Vďaka tomu dvaja kriminálnici utiekli. Takto funguje Mikulec. Ako mafián,“ ukazuje Blaha smerom na šéfa rezortu vnútra.

Blaha jasne: Masy pred parlamentom chcú slobodu, chcú len to, na čo majú právo!
Je tu takmer polovica prázdnin a na Slovensku to začína poriadne vrieť. Dovolenky nedovolenky, ide sa štrajkovať. A to priamo pred parlament, kde to tiež poriadne vrie. Delenie ľudí na zaočkovaných, teda tých dobrých a zodpovedných a nezaočkovaných... Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


Blaha však ukazuje aj na vyšetrovateľku, ktorá robila všetko pre to, aby rozložila sieť udavačov. „Odvolali ju, zastrašujú, zlikvidovali. Takto Mikulec bojuje so zločinom - pomáha kriminálnikom. Má dobrý dôvod. Matovičov lump je obvinený z toho, že zobral úplatok 100-tisíc eur. A tak vyslal mafiánsky signál všetkým policajtom - ak po mne pôjdete, dopadnete tak isto ako tá vyšetrovateľka. Zničíme vás,“ páli aj ďalej smerák ostrými do ministra.

Zodpovednosť za násilie by mala niesť vláda, ktorá rozoštváva Slovensko a siaha po represii, tvrdí Blaha
Dnešný protest Slovákov pred parlamentom ukázal, kto sa bojí predstúpiť pred rozhnevaný ľud a kto radšej zaliezol do bezpečia. Vládna koalícia bola tá, ktorá sa rozhodla pre druhú alternatívu, kým ešte pred rokom nenávidený Smer-SD pre prvú. Prečo,... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

OĽaNO je zombie strana. Sú mŕtvi a predstierajú život

Matovičovci tu podľa Blahu vytvorili sieť nafingovaných udavačov a teraz zametajú stopy. „Ktovie, či udavači na úteku nespáchajú samovylupnutie oka a samovraždu. Tak sa to rieši v časoch Mikulca. Kvôli takýmto gaunerom zomrel Milan Lučanský. Kvôli takýmto gaunerom zastrašujú opozíciu a terorizujú Slovensko,“ vracia sa Blaha opäť k svojej obľúbenej téme smrť Lučanského.

Smer teda vraj celkom oprávnene žiada odvolanie Mikulca. A prečo neprišli včera do parlamentu? „Ohlásili sme teda parlamentnú obštrukciu. A ešte včera sme všetkých informovali, že dnes neprídeme, aby sme ukázali, že nehodláme rokovať bez prítomnosti Mikulca, vlády a koaličných poslancov,“ vysvetľuje Blaha a dodáva, že Mikulec je politická mŕtvola.



„Už smrdí aj Sme rodine, a to už je čo povedať - byť až taký mafián, že to uráža aj jemnocit Borisa Kollára, to je Guinessov rekord. OĽaNO je zombie strana. Sú mŕtvi a predstierajú život. A už sa len hrajú ako malé deti a ničia ľuďom život,“ píše v závere podpredseda Smeru-SD, podľa ktorého zločiny OĽaNO a celej koalície budú mať následky.

„Mikulec musí byť odvolaný. Keď sa boja teraz, bude to v septembri. Ale bude to. Mafia na čele s Matovičom a Lipšicom dostane prvú ranu. A potom prídu ďalšie. Celé roky kričal, že bojuje proti mafii. A po roku jeho vlády sa ukázalo, že najväčší mafián je on. Matovič. Skončil si, aj tvoje podržtašky,“ odkazuje v samom závere svojho statusu Ľuboš Blaha.

Nasrdený Blaha: Monštrá ako Matovič a Mikulec musia ucítiť hnev ľudu!
Vypočúvanie niektorých vyšetrovateľov v ostro sledovaných policajných kauzách Očistec, Judáš a Mýtnik opäť rozhýbala už pomaly „stojaté“ vody na Slovensku. Prirodzene, minister vnútra Roman Mikulac aj policajný prezident Peter Kovařík odmietajú, že... Čítať ďalej
22 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik