Vyzýva ju, aby opustila stranu: Remišovej došla trpezlivosť so špinavými praktikami Kolíkovej
21 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Šéfka potápajúcej sa strany Za ľudí Veronika Remišová na Facebooku uviedla, že jej došla trpezlivosť. Dozvedela sa totiž o ďalšom vypočítavom kroku ministerky spravodlivosti Kolíkovej.


Konflikt v strane, ktorú voliči dostali do koalície, eskaluje zbesilým tempom. Výzva Remišovej, aby Mária Kolíková prestala "hádzať kýble špiny" na vlastnú stranu, pritom prichádza len pár dní po tom, ako stranu opustil jej zakladateľ Andrej Kiska.
S jeho prácou neboli žiadne problémy

Problémy podľa všetkého začali bojom o predsedníctvo Za ľudí. "Vnútrostranícky konflikt, ktorý vyvolala Mária Kolíková a skupina okolo nej a ich spôsoby mocenského boja dosiahli hranicu, ktorú už nebudem a nechcem mlčky prehliadať," zdôraznila vicepremiérka. Reagovala tak na návrh cielené odvolanie štátneho tajomníka iniciovaný Kolíkovou. "Dnes predložila na vládu odvolanie svojho štátneho tajomníka, napriek tomu, že s jeho prácou neboli žiadne problémy," uviedla v príspevku Remišová.

„Kapitán“ Kiska definitívne opúšťa potápajúcu sa stranu Za ľudí. Nezaplatil už ani členské
Strana Za ľudí sa môže pomaly premenovať na Bez ľudí. Ešte zaujímavejší je fakt, že už bude nielen bez ľudí, ale aj bez svojho zakladateľa. Andrej Kiska sa síce už ako tvár strany nikde neobjavoval, no teraz plánuje zo strany odísť definitívne.... Čítať ďalej
14 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


"Ministerstvo spravodlivosti stojí pre veľmi vážnou úlohou, akou je reforma justície, a nebude mať ani jedného štátneho tajomníka. Mrzí ma, že Mária Kolíková dehonestuje dôležité ústavné funkcie a robí z nich panákov na šachovnici vnútrostraníckych intríg... Všetci vieme, že dôvody tohto odvolania majú jediný cieľ: aby skupina Márie Kolíkovej vyhodila z parlamentu poslankyňu Vieru Leščákovú," skonštatovala.


Špinavé praktiky Kolíkovej

Dôvodom má byť fakt, že spomínaná Leščáková sa nepridala k frakcii v strane. Kolíková sa jej totiž chce zbaviť práve cez odvolanie štátneho tajomníka, ktorého je poslaneckou náhradníčkou. "V histórii slovenskej politiky si nepamätám prípad, kedy by ľudia odchádzajúci zo strany takýmto spôsobom vylievali vedrá špiny na svojich kolegov a robili všetko preto, aby strane uškodil," zúri predsedníčka strany.

"Vyzývam ju, aj jej skupinu, aby prestali škodiť strane Za ľudí. Ak nechcú v strane pracovať, ale len očierňujú kolegov, nech sa radšej rozlúčia. Voliči ich neposlali do vlády aby neustále riešili len stranícke intrigy, ktorým obetujú všetko – je to ich hlavná politická téma za posledné mesiace. Ak chcú rozbíjať, nech to robia mimo strany Za ľudí," uzavrela Remišová.

Špinavé praktiky Kolíkovej: Týmto zákerným spôsobom chcela nahradiť Remišovú!
Množstvo členov koaličnej strany Za ľudí sa dožaduje nového predsedníctva. Štátnym tajomníkom ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR je Dušan Velič, ktorý podľa Plusky odhalil špinavé praktiky ľudí okolo ministerky... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Tibor Sipos