Slovensko opäť povstalo. Pred úrad vlády prišli tisícky nespokojných a nahnevaných Slovákov (VIDEO)
10 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

A majú čo chceli!? Do Bratislavy sa dnes „nahrnuli“ tisícky nespokojných Slovákov. Rozhodli sa vyjadriť nesúhlas v vládou a jej krokmi. Dôvodov na protesty bolo viac. Medzi hlavné patrili nezmyselné a šikanózne opatrenia vlády. Ľudia sa búrili aj proti očkovaniu a zotročovaniu Slovenska. 


Bratislava sa dnes popoludní opäť premenila na miesto protestu nepokojných Slovákov. Kde inde, ako pred Úrad vlády SR (video TU) viedli ich kroky. Tam chceli dať najavo, čo si myslia dianí v našej krajine. Vláda padla v obľube na historické minimum. Opatrenia, ktoré zavádza, stále viac a viac uťahujú slučku okolo krku už i tak po pandémiou zbedačenému národu.
Na začiatok prišlo viac ako dvetisíc Slovákov, no húfne pribúdali ďalší

Protestujúci Slováci dali jasne najavo, kto im leží v žalúdku najviac. Autor: Monika Mišáková


Slovač sa však búri (video TU) aj proti povinnému očkovaniu, kvôli ktorému je na ľudí vyvíjaný doslova extrémny tlak. Slováci ani ich deti nie sú laboratóriom na skúšanie experimentálnych vakcín. Niektorí aktivisti dokonca  hovorili o koncentračnom tábore, ktorý tu politici vytvorili, pretože kto nie je zaočkovaný, ten je zlý a treba ho obmedziť všade, kde sa len dá.

To, že toho už majú Slováci plné zuby, ukázali aj vo štvrtok, včera a dnes na hraničných prechodoch. Tam sa na ľudí prichádzajúcich na Slovensko vyvíja doslova teror. Obmedzovaní sú nielen pendleri, ale čo je najhoršie, aj cudzinci prichádzajúci k nám za oddychom, ktorí sem chceli priniesť svoje peniaze a pomôcť tak zmátožiť sa nášmu domácemu cestovnému ruchu a gastu.

Tieto slová týkajúce sa vakcinácie detí nepotrebujú žiaden komentár. Autor Monika Mišáková


 

 

„Zatiaľ je tu viac ako dvetisíc ľudí, ale určite nás tu bude oveľa viac, pretože cestou sem sme stretávali naozaj veľa autobusov, ktoré viezli nahnevaných Slovákov na tento protest. Musíme sa postaviť tejto zlovôli, pretože to, čo s nami táto vláda už dlho robí, tu ešte nikdy nebolo. Som rada, že sem prišlo toľko ľudí, lebo vláda aspoň vidí, že Slováci sú s tým, ako robí, a najmä čo robí, absolútne nespokojní. Verím, že sa niečo zmení, no ak nie, tak tu určite nie sme posledný raz,“ prezradila Monika, jedna z protestujúcich a nespokojných Sloveniek.

 

Protestujúci v Štúrove odkazujú Mikasovi: Nie si sudca, nie si prokurátor, nás do basy nezavrieš! (VIDEÁ)
Slovensko je opäť na nohách. Také mohutné protestné akcie, aké boli v piatok na viacerých hraničných prechodoch, tu už dávno neboli. Slovač sa jednoducho opäť zomkla a bojuje proti vláde. Proti bezpráviu, proti núteniu do vakcinácie. Aj proti... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik