Belousovová k ochranke pre Matoviča: Z histórie vieme, kto potreboval ochranu. Tyrani!
04 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Čoho sa tak boji Matovič? Prejavov lásky a vďaky tých ľudí, ktorým on a jeho spolupáchatelia urobili za rok svojho bačovania zo života peklo? A čo budú robiť po skončení vlády? Chodiť kanálmi, alebo už majú pripravené "záchranné člny" v podobe sídel v zahraničí?“ pýta sa bývalá poslankyňa.


Politička k svojmu príspevku na sociálnej sieti pripojila aj článok z Trendu. Toho titulok znie: „Mikulec sa bojí o Matoviča, pridelil mu ochranku aj na ďalší mesiac“. Podľa Belousovovej by správne titulok mal znieť: Matovič sa bojí o Matoviča, preto sa dohodol s Mikulcom na predĺžení využívania ochranky.

Belousovová v tom má jasno. „Z histórie vieme, koho museli zbrojnoši neprestajne ochraňovať pred "láskou" a "vďakou" pospolitého ľudu. Boli to tyrani. Tí boli hrdinami, len vtedy, keď boli obklopení vernými, alebo vojskom,“ vysvetľuje politička.

Vojna v OĽANO. Skončila definitívne "láska" medzi Matovičom a Krošlákom?
Medzi šéfom strany OĽaNO a poslancom tej istej strany Jánom Krošlákom to pár mesiacov už poriadne iskrí. Doteraz si odkazovali iba cez sociálne siete. Dnes situácia zvážnela. Šéf mu nechal odkaz aj prostredníctvom televízie. Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Je prinajmenej nezvyklé, aby bol člen vlády v demokratickom štáte - vraj ním sme aj my - neustále strážený ako národný poklad. Pred kým ho chránia? Slovensko nie je vo vojne, nie sú tu teroristi. Tak čoho sa tak boji Matovič?“ pýta sa bývalá poslankyňa.

„Prejavov lásky a vďaky tých ľudí, ktorým on a jeho spolupáchatelia urobili za rok svojho bačovania zo života peklo? A čo budú robiť po skončení vlády? Chodiť kanálmi, alebo už majú pripravené "záchranné člny" v podobe sídel v zahraničí? Tam sa presťahujú aj so svojimi drahými hodinkami, cennými papiermi a všetkým, čo "zarobili" na biede a životoch vlastného národa?“ kladie otázky národniarka.

„Svet je malý. Všade si ich nakoniec spravodlivosť nájde,“ upozorňuje Belousovová. „Nechcela by som tak žiť. Ja som rada, že aj po rokoch v politike žijem ako normálny človek a môžem sa voľne pohybovať medzi ľuďmi. Môžem sa každému pozrieť do očí. Ochranku som nikdy nepotrebovala. A stretnutia s ľuďmi sú pre mňa príjemné aj teraz,“ dodala národniarka na záver.

Hlina: "Tak ako to vlastne je? Bojujeme proti mafii, alebo za ňu?"
Bývalý líder KDH Alojz Hlina, ktorý sa dnes prezentuje ako podnikateľ v gastronómii, občiansky aktivista a politik na sociálnej sieti upozornil na DPH v gastrosektore. Kritizuje súčasnú vládu a varuje, že ak táto vláda túto daň nezníži, tak sa... Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Diana Zaťková