U najstaršej Dominiky (49) to bolo až mesiac po tom, čo prišla na svet. S Luciou (33) to zase bolo o dva mesiace skôr, než sa narodila. To všetko spevák otvorene opisuje vo svojej autobiografii Karel Gott: Má cesta za šťěstím, z ktorej Blesk prináša exkluzívne ukážky!
Narodenie Dominiky

Hoci na neho mamička Márie tlačila, že by rada vnúča, Karel žil dňom i nocou hudbou a bol oslnený reflektormi. Potom mu však do života vstúpila Antonie Zacpalová (80), s ktorou sa zoznámil v roku 1970 počas televízneho nakrúcania piesne Lady Carneval.

Bál sa ho aj Gott, pretože v ňom videl konkurenciu: Karol Duchoň si zaslúžil lepší život
Slovenský Tom Jones. Tak prezývali Karola Duchoňa († 35), ktorý by tento rok oslávil 71. narodeniny. Spevák s nezameniteľným zamatovým hlasom, z ktorého všetkým naskakovala husia koža, mal pred sebou sľubnú kariéru. Dokonca aj Karel Gott († 80)... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Tibor Sipos


"Záujmu krásnej tanečnice sa nedalo odolať. Pripadal by som si ako hlupák, keby som jej záujem ignoroval," spomína Karol. Ponúkol jej odvoz domov, ale nezostalo len pri tom. "Nad ránom som opúšťal jej žižkovský byt s tým, že si niekedy zavoláme," opisuje spevák. Znovu sa stretli až po dvoch rokoch, keď sa scenár opakoval: "Zase som jej neodolal a ponúkol odvoz. Tentoraz naša cesta viedla ku mne do strašnickej vily. Strávili sme spolu večer. Považoval som to za peknú epizódu," tvrdil Karel.

O niekoľko mesiacov mu zazvonil telefón. "Tak kedy sa prídeš pozrieť?" Spýtala sa ho Zacpalová do telefónu. "Čo, prosím?" Karel bol zaskočený. Nič mu nedochádzalo, ani keď v pozadí počul detský plač. "No, kedy sa prídeš pozrieť na svoju dcéru?" Spýtala sa ho ešte raz. "Na akú dcéru?" Stále nechápal. "Na Dominiku! Je to naše bábätko. Tvoje dieťa," zarazila ho a v tej chvíli sa Karel rozčúlil. "Cítil som to trochu ako podraz. Z ľahostajnosti či z lásky alebo vypočítavosti." To všetko sa mu preháňalo hlavou a trvalo mu pol roka, než dokázal ísť za matkou svojho prvého potomka.

To je luxus! Sestra Mareka Hamšíka odhalila honosnú vilu svojho slávneho brata (FOTO)
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos