Bestro: Zaočkovaní budú mať ľudské práva, nezaočkovaní budú trpieť
30 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová
"Nie som antivaxer, ale hlboko nesúhlasím s tým, aby sa k nezaočkovaným ľuďom začalo pristupovať ako k nejakej inej sorte. Ako ku kaste. To sa tu naozaj budeme preukazovať papiermi, či sme takí, alebo onakí? A na základe toho nám bude vláda určovať, čo môžeme a čo nie? Toto je hrubé porušovanie ľudských práv a absolútne pošliapanie ľudskej dôstojnosti." Citát Robert Bestro

Predseda Mladých sociálnych demokratov Roberta Bestro na sociálnej sieti tvrdí, že vláda chce deliť ľudí na kasty. Na zaočkovaných a nezaočkovaných. V príspevku sa otázkami, ktoré necháva otvorené, snaží presvedčiť čitateľov, aby sami hľadali odpovede.

Heredoš: Tak ako to v skutočnosti je pán doktor Sabaka? Dosť klamstiev! (Šokujúce VIDEO)
Očkovanie proti koronavírusu sa stalo doslova fetišom mnohých lekárov a odborníkov na infekčné choroby. Patrí medzi nich aj doktor Peter Sabaka, no vo videu na sociálnej sieti ho Miroslav Heredoš z hnutia Republika usvedčuje z minimálne zaujímavého... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

So zavedením opatrení prišli neskoro

Vládu Bestro obviňuje z toho, že so zavedením opatrení prišli neskoro. Tvrdí, že ľuďom najskôr dali falošné nádeje, sľubovali pekné leto, hrali sa na chrumkavých a potom sa zobudili. "30. júna sa šéfko Matovič zobudil a zmyslel si, že všetkých tých ľudí, ktorým sľubovali jeho kolegovia pekné leto, zavrie na 14 dní doma. Takže ak si niekto horko-ťažko zobral osem dní dovolenky na čas s rodinou, pravdepodobne ostane v továrni. Lebo 14-dňovú karanténu nebudú rešpektovať a je jedno, že pravidlá prikazujú rešpektovať ich. Vieme, ako niekedy fungujú vzťahy na pracovisku." Píše Becko.
Zakomplexovaný a pomstychtivý chlap na čele štátu nebol zrovna najlepší nápad

Podľa Bestra ide naozaj o zdravie ľudí. Zdôrazňuje, že ide o očkovanie. "A volič Matoviča si aj tak pôjde svoju rozprávku. O rozviazaných rukách. Namiesto toho, aby si priznal, že chorý, zakomplexovaný a pomstychtivý chlap na čele štátu nebol zrovna najlepší nápad," vysvetľuje.

Baránek: Vláda nás šikanuje kvôli svojmu špinavému kšeftu. Mali by sme si brať príklad od Britov
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos