Politológ: Za Hegerom nikdy nepôjde také stádo ako za Matovičom
14 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Politológ Radoslav Štefančík očakáva, že preferencie hnutia OĽaNO budú naďalej klesať. Podľa neho nemá nový predseda vlády Eduard Heger charizmu, čo je spôsobené najmä tým, že Heger je od začiatku vládnutia len  Matovičov hovorca. 


Hnutiu Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti nedokázal preferencie zdvihnúť ani premiér Eduard Heger. Podľa najnovšieho prieskumu agentúry Focus strana Igora Matoviča OĽaNO naďalej klesá. Nepomohla jej ani výmena premiérskeho kresla, píše portál extraplus.sk.

Podľa politológa Štefančíka nemá nový predseda vlády Eduard Heger charizmu a očakáva, že preferencie strany budú naďalej klesať. Dodáva, že Heger je od začiatku vládnutia je len Matovičov hovorca a preto strana stále stráca hlasy.

,,Heger nie je ten typ, ktorý by mal nejakú charizmu a išlo by za ním veľké stádo voličov ako za Matovičom," uzatvára Štefančík.

Matovič chcel byť za romantika, od ľudí však dostal poriadnu nakladačku
Igor Matovič sa chcel ukázať ako veľký romantik, a tak v nedeľu na sociálnu sieť zverejnil status s krátkou správou a veľkou fotkou kytičky, ktorú natrhal na lúke svojej Pavlínke. To ale nemal robiť, pretože opäť to raz od ľudí poriadne... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik