Matovič chcel byť za romantika, od ľudí však dostal poriadnu nakladačku
14 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič sa chcel ukázať ako veľký romantik, a tak v nedeľu na sociálnu sieť zverejnil status s krátkou správou a veľkou fotkou kytičky, ktorú natrhal na lúke svojej Pavlínke. To ale nemal robiť, pretože opäť to raz od ľudí poriadne schytal.


Šéf OĽaNO opäť raz niečo pototo. A to chcel byť pritom taký romantický. V statuse síce ukázal nádhernú na lúke natrhanú kytičku, lenže viacerí ľudia v kvetoch spoznali chránenú rastlinu, a tak mu to v diskusii pod zverejnenou fotografiou poriadne vytmavili.
69 €....blahoželám dilino. Som zvedavá čo na to povedia ochranári

„Z lásky mojej Láske z lúky pri Lučenci. Vy dnes ako?“ píše v statuse Matovič a vzápätí sťa by študovaný botanik aj vysvetľuje, čože za kvietok to natrhal. „Klinček slzičkový - nechránený. Bol by som vcelku rád, ak by mudrlanti zbytočne neklamali o Klinčeku lesklom, ktorý rastie len o 1000 m vo vyššej nadmorskej výške.“ Nuž a tých „mudrlantov“ sa veru našlo viac ako dosť. „Zákonom chránená rastlina - Klinček lesklý, podľa MŽP SR č.158/2014 Z. z. je určená spoločenská hodnota vo výške 69 €/jedinec,“ napísala mu Adela Kaučíková Kukučová, ku nktorej sa pridala aj Alexandra Vagačová Bridišová: „69 €....blahoželám dilino. Som zvedavá čo na to povedia ochranári.“ Rovnaký názor mal aj Jakub Tomko. „Klinček lesklý - Dianthus nitidus... Chránená rastlina, ktorej spoločenská hodnota je 69 €, teliatko...“

„Dúfam, že na Vás niekto podá podnet, keďže môže ísť o klinček lúčny alebo o klinček lesklý, ktorý je zákonom chránená rastlina. No Vaše ovce Vám tu krásne lezú do... Ešte nech Vám popíšu Vaši nominanti po Okresných úradoch ako ste sa pred manželkou blisli. Aha. Zabudla som, veď schopný minister vnútra je Váš nominant, tak skutok sa nestal. Rovnejší a rovní. A šup ho hejteri. A je pre Paulinku, či priateľku z viedenského bytu?“ pridala sa Eva Benková. „Natrhať zákonom chránené rastliny a ešte to hodiť na facebook môže naozaj len čistý magor a to ty si už dávno takže je to ok,“ napísal v diskusii Miroslav Chládek.

Belousovová: Matovič je ako Caligula, ani jemu v Ríme nedokázal povedať nikto, že nie je normálny
Včerajší Medzinárodný deň detí prežil každý po svojom. Opäť sa „zaskvel“ aj náš minister financií, ktorý chcel byť za vtipného. Lenže u Anny Belousovovej neuspel. Ako zvyčajne, aj teraz mu v statuse naložila, čo sa doňho... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vyrvať zo zeme chránenú rastlinu na to človek veru musí mať g*le

„Krajina je plná odvážlivcov nepoužívajúcich logické myslenie - ale vyrvať zo zeme rastlinu, ktorá je chráneným druhom so spoločenskou hodnotou cca 70 euro, ak nie viac a pochváliť sa tým verejne na sociálnej sieti, na to človek veru musí mať g*le. V tomto prípade žiaľ ani nevedomosť neospravedlňuje. Len kvôli tej úbohej rastlinke nezvolajte tlačovku:),“ odkázala šéfovi OĽaNO Helena Hudáčeková. „Takže v Lučenci si kradol klinčeky??? Dúfam, že keď ich dáš Paule, tak aj so šekom na mastnú pokutu, klinčeky sú totiž chránené, ty dement a ešte sa chváliš??? Či financie na pokutu čmajzneš zo štátnej kasy...,“ napísala Inka Krupoková.



Brániť svojho milovaného straníckeho šéfa sa podujal iba Jožo Pročko. „Klinček slzičkový nie je chránená rastlina. Na lúkach rastie bežne a o týždeň ho pokosia a sušený ho v zime ovečky a kravičky skonzumujú. Keď tu čítam komentáre tak sa v duchu usmievam a želám všetkým smerohlasáckym dámam, ktoré tu majú nelichotivé komentáre aby ich partneri milovali tak ako Igor Matovič Pavlínku a smerohlasáckym pánom, ktorí tu majú naozaj neľudské komentáre, aby išli na luku a svojim partnerkám klinček slzičkový odtrhli. Verím že aj Peťulo Pelegrini dostal takúto ružovučkú kytičku,“ zakončil poriadne rýpavo Pročko svoj príspevok do diskusie.

Blaha: Matovič by si mal nakúpiť mačacie šampóny do zásoby, lebo tam, kde ho to zaveje, ich mať nemusia
Na svetlo sveta sa dostala kauza, ktorá sa zatiaľ nerozrástla. Čo nie je teraz, môže byť o pár dní. Bývalý šéf NAKA Branislav Zurian totiž bez rozpakov spojil kajúcnika Makóa s Igorom Matovičom. Prirodzene, uniknúť to nemohlo ani Ľubošovi... Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik