OĽaNO závidí SMERu Uhríka, alebo zlodej kričí - chyťte zlodeja!
14 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Staré slovenské príslovie je v tomto prípade excelentne výstižné. Poslancovi Petrovi Pollákovi jr za OĽaNO sa nepáči, že SMER hlasuje v parlamente spolu s "Uhríkovou" Republikou. Asi si zabudol na webe Národnej rady Slovenskej republiky prečítať, koľkokrát OĽaNo (či jeho poslanci) hlasovali spolu s Kotlebom, Mazurekom, Uhríkom. Lebo - "vždy im išlo o jediné".


Peter Pollák jr. - Poslanec NRSR na svojom rovnomennom profile na sociálnej sieti píše, že sa "Smerák Blanár „preriekol“, že v budúcnosti nevylučuje rokovania o zložení vlády s Mazurekovou Republikou."

Reprofoto FB (@Peter Pollák jr., Poslanec NRSR)


Konštatovanie až farizejské

"Ľudia sa toho báli, ale Fico a Pelle neustále ubezpečovali, že sa to nestane. Agresívne odmietali takúto spoluprácu a smiali sa tým, ktorí na to poukazovali. A dnes?" Pýta sa so zrejmou závisťou poslanec parlamentného klubu OĽaNo a asi aj so strachom, že hnutie niekto berie jeho doterajšiu "nevestu" pri hlasovaní, keď "sa to zíde".

 

Pellegrini: Ak ide o stoličku, v OĽaNO sú schopní tolerovať hocičo. Aj korupciu
Šachy Jána Mičovského s demisiou pripomenuli situáciu spred niekoľkých mesiacov. Tentokrát sa však do ministerského kresla naspäť neposadí. V statuse sa k tomu vyjadril aj šéf Hlasu-SD Peter Pellegrini. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Píše o vlastných?

Nakoľko web nrsr.sk si doslova pamätá všetky hlasovania, kto za čo a s kým - pripadá zvláštny citát poslanca Polláka juniora: "Bez najmenšieho problému by sa spojili s odsúdeným extrémistom, s rasistickým spevákom či s bývalým vojakom mafiánskeho Bossa Černáka. Však čo, ak im to prinesie vládu nad touto krajinou, je im to jedno." Nejak sa stratil v politickom priestore.
Zlodej kričí, chyťte zlodeja!

"Spojili by sa aj s diablom, aby sa opäť dostali do našich vreciek! A práve týmto ukázali, že im nikdy nešlo o dobro Slovenska. Vždy im išlo iba o jediné – o moc a peniaze, ktoré môžu nakradnúť‼️ Napľuli do tváre každému, kto im veril. Každému, kto sa aspoň trochu domnieval, že s fašistami sa proste nebaví. " Dodal na záver statusu poslanec OĽaNO Peter Pollák jr a pridal ešte slovíčko - "ohavnosť".

(Medzititulky red. HD.)

Michelko: Výber ľudí do OĽANO je podmienený ťažkými charakterovými vadami a podpriemernou inteligenciou
Spisovateľ Roman Michelko zhodnotil dianie na Slovensku ostatných dní. Spoločným menovateľom udalostí bola všeobecná neschopnosť osôb pochádzajúcich z kruhov OĽANO a ich chabé intelektuálne, personálne a morálne kvality. Čítať ďalej
13 | 06 | 2021 | Petra Demková